Ukeslutt

Da er jeg her igjen! Det gikk lenger tid enn jeg hadde planlagt før jeg fikk tid til å skrive, men endelig sitter jeg her.

Torsdag arrangerte klassekontaktene i 8A kveldsmat for elevene med foreldre. Jeg er vara, så jeg slapp lett unna, men ikke med vilje. De to som er klassekontakter syntes rett og slett at det var like greit at bare de to gjorde klart, for det var ikke så mye som måtte gjøres. Dermed fikk jeg greit med tid hjemme før vi måtte dra.
Alle tok med et lite matfat som skulle settes på felles bord. I tillegg tok vi med tallerkener, bestikk, drikke osv. til oss selv. Jeg laget omelett med bacon som jeg la på nystekte bagetter. Mmm…..

Klokken var litt over ni da vi var hjemme igjen, og da satte jeg i gang med cupcakes. En kollega av meg fylte 60 år neste dag og jeg benyttet anledningen til å kunne bake litt. Det ble søtpotetmuffens med deilig krem. Pyntingen ble gjort fredag morgen 🙂

Fredag ettermiddag er svært rutinepreget i vårt hjem. Først vaskes huset i fellesskap før gutta drar på skytetrening. Så er det taco og rødvin, og kvelden nytes i fellesskap foran tv`n med litt snop etter maten.
Lurer på hvor mange i Norge som har fredags-taco. Det er ikke få tror jeg 😀

I går var det årets faste løpsarrangement på den lokale friidrettsarenaen i kommunen. Deltakere i alle aldre (og da mener jeg ALLE aldre) kommer for å delta eller bare for å se på. Skolene i bygda konkurrerer om å stille med flest mulig unger, og så løpes det en løype på 1,5 km. Når ungene passerer barneskolealder er det ikke lenger forventet at de stiller, men mange gjør det jo allikevel. I tillegg er det mange friidrettsklubber fra hele Østlandet som stiller både på 5 km og 10 km. Det er flere andre klasser også.

Junior ønsket å løpe 5 km som vanlig. Frøkna mi derimot erklærte at dette var første året det ikke ble forventet at hun løp, så hun hadde ingen planer om å løpe nei. Hmm… tenkte mammaen, men greit nok. Jeg hadde ingen planer om å presse henne, for jeg løper jo ikke selv heller. Er til gjengjeld alltid med både for ungene og fordi det er et flott arrangement. Arbeidsgiveren min stiller med eget telt, grill, lefser, brus og kaffe til sine ansatte med familie og det er rett og slett bare veldig koselig og sosialt.

Det ble senere enn planlagt før M og jeg kom oss hjemover igjen, og etter en tur på butikken rakk klokka å passere fire. Da hadde jeg diverse planer for de neste 2-3 timene, men det hele kollapset litt. Fikk ryddet litt og hengt opp klær, men skrivetiden her på bloggen ble ofret for behovet for litt hvile. Det hadde vært en lang dag i sol og masse frisk høstluft og jeg var rett og slett sliten.
Dagen ble avsluttet med ost og rødvin. Litt råflott etter å ha kost oss med ei flaske rødvin på fredag også, men skitt au. Det må være lov å skeie ut litt av og til 😉

Søndagen er nå godt i gang og jeg håper dere alle nyter den til fulle. Ønsker dere en super dag 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *