Fortsettelsen

Slik så det ut da jeg var ferdig i hagen i går ettermiddag:

Det var avtalt at gravemaskinføreren skulle komme etter tolv i dag, og som forventet så kom han da. Ryddig kar 🙂 Han og gemalen holdt det gående i flere timer, og da jeg kom hjem i dag så det slik ut 😀

Jobben var ferdig gjort og graveren var på plass på lasteplanet igjen. Jorden er fordelt utover som planlagt, og når barfrosten kommer skal vi få kjørt på mer jord slik at den ligger klar til fordeling til våren. Det blir så bra!

Nå begynner min del av jobben, og den er hysterisk morsom. Den består nemlig i å jevne til toppen og plukke stein. De av dere som har vært med på denne jobben før vet at når du har plukket alt som er av stein, og ventet et par dager, så virker det som om det har vokst frem ny stein. Det er selvfølgelig jorden som har satt seg og kanskje et regnskyll som har gjort jobben sin slik at den steinen du ikke så i første runde nå ligger og venter på at du skal i gang med runde nummer to. Kjempefestlig! Men det blir bra etter hvert da, og til våren kan vi så ny plen og kikke på at den gror 😉

Jobben som skal gjøres i høst er som sakt plukking av stein og jevning av jorden, og så skal jeg legge beleggningssteinen på nytt. Den blir nok lagt litt annerledes nå, men det blir flott å få den på plass. Det er så “rent” med stein rundt grunnmuren synes jeg. Man kan klippe plenen mot steinkanten og slipper ugress som vokser slik at det blir vanskelig å komme til med gressklipperen.

Jeg bare nyter synet 😀