Høstferie

Nå er høstferieturen vår over, men vi har hatt et par supre dager i Oslo.

Gårsdagen begynte med skikkelig hotellfrokost. Når jeg er på hotell har jeg ett krav som må tilfredsstilles for at frokosten skal være godkjent, og det er bacon. Med egg, bacon, pølser og tomatbønner på menyen er jeg strålende fornøyd, og det fikk jeg her.

Ungene er mer moderate enn mammaen, men så lenge alle får det de har lyst på så blir det jo bra. Orket ikke alt på tallerkenen min, så jeg lot noe stå igjen og avsluttet i stede med yoghurt og musli. Nam 🙂

Klokka ni var frokosten ferdig og vi tok på oss spaserskoene igjen. Det ble mye gåing dagen før, og det skulle bli mye denne dagen også. Vi begynte med å gå ned Barcode, over bruen og tilbake gjennom Grønland. Dette er virkelig interessante motsetninger spør du meg. Barcode med sine flotte kontorbygg og dyre restauranter på den ene siden av togskinnene, og Grønland med innvandrerbutikkene og et fargerikt fellesskap på den andre. Spennende omgivelser begge deler. Avsluttet spaserturen med en tur innom H&M (N har en tendens til å skulle innom alt av H&M-butikker) og tok så en rolig halvtime på hotellrommet.

Søsteren min jobber i Amfi Creative som har alt av markedsføring for bl.a. Olav Thon sentrene, og de har kontorer rett ved City. Derfor hadde jeg lyst til å benytte muligheten til å si hei til henne siden vi var rett ved. Blir alt for lenge mellom hver gang vi ser hverandre, dessverre. Hun møtte oss kl elleve, og så tok vi en smoothie på Joe and the Juice. Kjempekos å få skravlet litt før hun måtte tilbake på et møte.

Vi passet på å sjekke ut fra rommet vårt før vi møtte søster`n, så da hun gikk på jobb igjen gikk vi på handletur. Det begynte raskt å regne, så vi søkte tilflukt på Oslo City. Der fant frøkna mi seg genser, bluse og kjole, og jeg fant meg noen gensere. M fant seg tålmodig i shoppingen vår, og etter en drøy time var vi ferdige. Kjøpte oss litt å spise og drikke og satset på lunsj på toget tilbake. Koffertene våre hadde stått til oppbevaring på hotellet, og vi slappet av litt i vestibylen før det var på tide å gå til perrongen.

Synes dette store tiger-bildet i resepsjonen på Comfort Grand Central var så passende. Vi var jo tross alt i “Tigerstaden” 🙂