Naturen tett på

Alle bosteder har sine fordeler og ulemper, og for min egen del må jeg få si at fordelene virkelig overskygger ulempene.

Her om dagen satt jeg her foran pc`n og skrev da jeg oppfattet bevegelser i naboens hage. Nå er det ikke noe unormalt med det, men synet som møtte meg da jeg kikket ut var ikke så vanlig. Rett der ute var det nemlig 3 rådyr som tuslet rundt. De lurte nok på litt å spise, og her er det jo grønt og frodig.

Etter en liten stund gitt de ned mot fjorden, og jeg sa det til N så hun også kunne se de. Hun på sin side plukket opp mobilen min og tok bilder av dyrene. Det ble ikke all verdens kvalitet gjennom stuevinduene og med dyr i bevegelse, men et koselig syn var det uansett. Tror det må ha vært ei hue med to kalver.

De forsvant inn i skogbrynet på andre siden av huset vårt, men det var ikke lenge før vi så de på jordet på kjøkkensiden 🙂
Dette er en av fordelene med å bo slik som vi gjør. Flott natur rett på utsiden av husveggene og dyrelivet virkelig tett på til tider. Kjempekos!

Så over til noe helt annet.

For en liten stund tilbake kom frøkna mi og lurte på hva det ville si å stoppe. Det krevde selvfølgelig en liten forklaring, men hun mente altså å stoppe sokker. Jeg forklarte etter beste evne, og sist helg kom hun med favorittsokkene sine og lurte på om de lot seg reparere. De forsto jeg hvorfor hun hadde spurt om stopping.

Jeg hentet frem ullgarn og stoppenål og sydde noen sting for å vise henne hvordan hun skulle gå frem . Så overtok hun og fullførte. Ikke bare èn sokk, men begge to, og fornøyd kom hun tilbake og viste meg resultatet. Dette er nok ikke den typen sokker som jeg normalt ville stoppet, men hvorfor ikke? Hun har riktig nok flere slike sokker, men hun er så glad i de alle sammen at hun tydeligvis ikke hadde noen å miste 😉

Synes hun var flik jeg 😀

 

One thought on “Naturen tett på

  1. Så koselig med rådyr rett utenfor vindu, ja naturen har dere tett på.
    Syntes Nora var flink jeg, ikke så lett å stoppe strømper, fint å ha viljen til å prøve.
    Takk for koselig besøk av ungene, vi koste oss veldig og det ga de også veldig uttrykk for. De er kjekke flotte ungdommer. ? Klem ?

Comments are closed.