Uka flyr

Denne uka har dagene gått så i ett at jeg ikke har hatt tid til å sette meg ned for å skrive. Har kjent på abstinensene, men hva hjelper vel det.

Mandag var som mandager flest. Man kommer hjem fra jobb, lager mat og rekker knapt å rydde vekk før man skal ut døra igjen. Frøkna skal leveres på dansetrening og selv skal jeg på Power Hour sammen med M. Når vi kommer hjem er klokka ca halv ni og da er det liksom for sent å sette seg til. Er jo koselig å være litt sosial med gemalen også.

Tirsdag hadde knapt klokka rukket å ringe før min kjære plutselig utbryter. “Å fillern! ….Du jenta mi, jeg har visst glemt bort noe jeg.”
Det skulle være medlemsmøte i partiet på kvelden og han har glemt å spørre meg om jeg kunne bake noe til det. Jeg synes jo alltid at det er koselig å ha en grunn til å bake, men nå var det knapt med tid. Jeg har et møte selv på ettermiddagen, så nå måtte jeg tenke kjapt.

Første tanken er langpanne med kvikklunsjkake, men nei. Ei annen har med sjokoladekake, så det er ønskelig med noe annet. Tankene går på høygir, men så kommer jeg på at jeg har ei søtpotet i skapet. Da må det bli søtpotetmuffens. Flott! Da vet jeg hva jeg skal bake. Klokka er halv syv og jeg kommer meg kjapt ut av senga og inn på kjøkkenet. Innen jeg drar på jobb halv åtte har jeg bakt 33 muffins som står til kjøling under et håndkle og er klare til pynting på ettermiddagen.
Var kjapt innom butikken på vei hjem etter jobb og handlet kremost. Kakepynten ble raskt blandet og innen klokka var fem sto alle kakene klare på brettet.

Bra fornøyd med meg selv ja 😀 Oppskriften finner du her.

I går var det møte igjen. Samme leksa da også. Hjem fra jobb, middag, litt skravling med gjengen min og så ut døra. Det var foreldremøte på ungdomskolen og siden frøkna har ballettrening på onsdager gikk turen til kulturhuset etter møtet. Halv ni var hun ferdig, og da var det igjen kvelden før vi var hjemme.

I dag tror jeg ikke det skjer noe spesielt etter jobb. Er jeg heldig så får jeg en rolig kveld 🙂 Men nå har klokka passert halv åtte og jeg må komme meg på jobb. Skal jobbe på en annen avdeling i dag, så jeg har en drøy halvtimes reisevei.

Ha en super dag, folkens!