Jintutten på tur

Lørdag ble det handletur på frøkna og meg. Vi kom oss avgårde klokka ni, og det er tidlig til oss å være. Værgudene var ikke helt i humør, men vi satt jo tørt og godt i bilen, så da tåler vi litt regn.

Dro først til Stene og handlet det meste av kjøttvarene der, og deretter gikk turen videre til Nordby.

Her hadde vi egentlig planer om å lunsje først, men så gikk vi på en smell i godtebutikken. Det er helt ville mengder med godterier, og på tross av at vi på forhånd hadde avtalt at denne gangen så måtte vi være måteholdne……

La oss si at det plutselig ikke var så lett å overholde 😉

Det ble en tur på New Yorker også, og der fant frøkna seg to gensere. Hun har fått dilla på hettegensere og ønsket seg en ny, så da ble det det 😀

Men så var det på tide med mat. Selv om jeg trodde jeg skulle være litt mer kreativ denne gangen så endte vi opp på Subway igjen. Veldig enkelt, veldig godt, og god og mett. Etter det gjorde vi unna siste matvare handelen.

Da var Harry-handlingen overstått og neste stopp var Norwegian Outlet.

Her fikk frøkna seg ny trenings tights hos Kari Traa og 2 nye Levis jeans.
Synes broren også måtte få noe nytt selv om han ikke var med oss, og på Vans fant vi tøff hettegenser 🙂

Dro fra Outlet`n klokka fem, og like “borti gata” møtte vi køen. Den var laaang!

Turen som skulle tatt 10-15 minutter tok halvannen time. Godt at vi hadde proviant 😉

Men så kom vi omsider til avkjøringen mot Oslofjordtunellen, og da ble det fart i sakene igjen. Frøkna fikk det plutselig for seg at hun måtte ha opp vinduet, og da hun satt der med hode ut og håret flagrende så minnet hun meg om biler jeg har sett hvor hunden sitter med hodet ut vinduet. Vet ikke helt hvilke rase jeg skal sammenligne frøkna med. Men det er i alle fall noe veldig langhåret 😀

Omsider kom vi hjem og kvelden var flott. Deilig å fylle opp fryseren igjen.