Helg igjen

Denne uken har vært en skikkelig hverdagsuke. Det har gått i ett, og som dere kanskje har merket så har jeg vært sjeldent fraværende her på blogggen. Det har ikke vært med vilje, men dagene har rett og slett bare gått fra meg.

Mandag var jeg omsider i gang med trening igjen. Det sto Power Hour på timeplanen, og etter å ha levert N på Jazz-trening dro M og jeg til barneskolen hvor vår treningsøkt skulle finne sted. Det er 2-3 måneder siden sist, og vi visste at vi kom til å bli belønnet med en vond kropp og gangsperre i beina på tirsdag og onsdag. Treningen ble akkurat så tøff som vi forventet, og da vi var ferdige var jeg så gele i beina at jeg ble usikker på om jeg ville klare å gå ut i bilen
http://nutritionleaders.com/wp-content/uploads/2015/09/tired-runner-cartoon-430521-e1443714664452.png

Tirsdag krabbet stølheten inn i kroppen og jeg kjente at beina ble stadig mindre samarbeidsvillige. Alt var i rute, og jeg kjente på den gode samvittigheten 😉
Det ble litt redusert arbeidsdag, for frøkna skulle til reguleringstannlegen kl 15,00 så jeg hentet henne på skolen 14,15. Vel fremme tok sjekken ca 1-2 minutter, og så vendte vi nesa hjemover igjen. 3 mnd til neste gang.

Onsdag dro gemalen på møte på etter middagen og selv satte jeg meg med en papirbunke som jeg har oversett alt for lenge. Jeg betalte først regninger for oss selv og så for Friskis&Svettis, men så kunne det ikke utsettes lenger. Jeg måtte begynne på bunken med meldinger om innbetalinger til F&S og oppdatere medlemslisten. Det tok litt tid, men du verden som samvittigheten bedret seg da jeg omsider kunne sende høstens første liste over medlemsinnbetalinger 🙂

Torsdag var T igjen opptatt med valgkampaktiviteter og N hadde dratt rett til ei venninne etter skolen. Da middagen var unnagjort + litt andre huslige sysler så var det på tide å hente frøkna. Dermed var kvelden kommet og nok en dag var over.

Fredag har sin egen faste rutine. Hjem fra jobb, rydde og vaske hus. Så drar gutta på skyting og vi jentene roer ned her hjemme. Jeg satt her og skrev og frøkna sløvet med mobil og tv i stua. Skikkelig deilig late begge to. Avslutningen på dagen ble Taco selvfølgelig, og så var det helg 😀

I dag skal jeg på Harry-tur. Frøkna ønsket seg en tur på Norwegian Outlet, og prisen for det var at hun må bli med meg på handletur først 😉
På tide å komme seg avgårde 🙂 https://static1.squarespace.com/static/55f7d3b3e4b0273aa4f70bd8/56cc15e41bbee05e52d8b0d5/56cc3c483c44d8eea424bac2/1456225605706/IMG_0167.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *