Lillelørdag

Midt i uken allerede og jeg er klar for et par dager borte fra jobben.

Da jeg kikket ut kjøkkenvinduet i dag så jeg en lokal liten sol som skinte mot meg. Det er blomsten på gresskarplanten som bare er åpen på morgenen. Jeg ble umiddelbart i godt humør av denne lille tassen som lyste mot meg.

Husket at N hadde sakt at det hadde begynt å komme squash ute i pallekarmene våre også, så jeg tok meg en tur ut. Det er ikke på langt nær så mye fart i sakene der ute i år som det var i fjor. Jeg tror det kommer av at det må ha vært ganske lite regn mens vi var i Thailand, for da vi kom hjem i fjor var det helt jungel der ute. Men sånn ble det ikke i år, så vi får være fornøyd med det som kommer. Litt blir det i alle fall lå høste 🙂

Maisplantene ser også flotte ut, men er alt for små. Dette er nok størrelsen de burde hatt for et par måneder siden, så det blir nok ikke stort å høste der heller. Men jeg koser meg allikevel med synet av de lubne plantene, og så får jeg se om jeg forsøker meg igjen neste år eller om det kanskje blir sukkererter der i stede. Tanten til pappa pleide å ha sukkererter ute i hagen og jeg husker at vi ungene var veldig fornøyde når vi fikk lov til å forsyne oss 😀

Nå nærmer klokka seg åtte og det er på tide å komme seg avgårde. Jeg skal til Oslo på besøk til Finansforbundet sammen med avdelingsstyrene i Østfold, Vestfold, Telemark, Agder og så selvfølgelig Buskerud som jeg hører til. Blir borte til i morgen, men hører fra meg underveis 🙂

Ha en deilig onsdag, alle sammen!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *