Godt i gang

Søndag og tid for å fullføre helgeprosjektet mitt. Gikk ut ca kl halv elleve i går og var ferdig med første langvegg litt etter klokka ett. Da tok vi en liten handletur, og så var jeg i gang igjen i fire-tiden.

Hm… På bildet synes det dårlig at jeg beiser helhvitt, men jeg gjør det. Vi får skylde på at bildet er tatt sent på ettermiddagen og i skyggen 😉

Jeg synes det er helt greit å stå ute og beise når det er fint vært og det ikke er noe annet jeg burde ha gjort, men det blir helt klart enda bedre med musikk til arbeidet. Med Bluetooth høytaler og spillelista til frøken N på passe høyt koste jeg meg godt ute i garasjeveggen.

I dag er det endeveggen mot gårdsplassen som står for tur. På den siden har vi morgensolen, og den er nå borte. Jeg har derfor ingen unnskyldning for å ikke komme meg ut. Det skal bli interessant å kjenne på hva kroppen synes om denne helgen når vi kommer til morgendagen. Jeg kjenner allerede i dag at det er uvant å stå mange timer i ei gardintrapp. Er støl i føtter, legger og korsrygg, og en dag til bør det enda mer interessant. Spesielt siden stigen jeg må bruke for å nå helt opp i mønet jo har langt smalere trinn enn gardintrappen. Det er jo egentlig ganske luksus å kunne stå i en gardintrapp til sammenligning med en ordinær stige. I tillegg er jeg hvitprikkete og fin, og om man ikke akkurat får grått hår av å beise så har jeg en tendens til å få en del hvite hår 😀

Vel sånn er det bare. Jeg får skifte til arbeidsklær og komme meg ut. Jo før jeg kommer i gang, jo før er jeg ferdig 🙂

Ha en super søndag alle sammen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *