Hvem vil danse?

Jeg har alltid elsket å danse og da jeg var tenåring var drømmen min å få lære å danse “ordentlige danser” Med det mente jeg standarddanser og latin. Jeg synes det så fantastisk ut å kunne danse disse flotte dansene, men nærmeste mulighet til å lære dette var i Drammen. Det var en drøy busstur unna og det var nok ganske dyrt, så derfor var det aldri aktuelt.

Dansedrømmen ble det aldri noe av, men jeg har alltid elsket å danse uansett. Det ble aldri noe konkurransedans, men helt ordinær dans på byen i helgene sammen med venninner. Jeg skal ikke påstå at jeg aldri drakk alkohol, men jeg konsumerte ikke store mengder. Med alkohol i blodet hadde jeg ikke full styring på kroppen, så derfor prioriterte jeg å kunne danse i stede. Dette var tidvis til frustrasjon for enkelte venner, for mens de “mistet” deler av kvelden/natten så  husket jeg alt. Også det “dumme” som andre hadde gjort. Men dansegleden min var viktigst.

http://www.nordbohus.no/sites/default/files/skal%20vi%20danse_nordbohus.jpg

Hva er det jeg skal frem til tenker du kanskje nå. Jo, jeg tenker på “Skal vi danse”. Oppkjøringen er jo i gang og det har vært en del skriverier både på grunn av programmer, men også på grunn av bloggeren som trakk seg. Det er nok mange som har tenkt sitt om “Mammaen til Michelle”, eller Anna Rasmussen som hun jo egentlig heter. Trine Grung skrev et veldig godt innlegg om dette. Jeg har også tenkt mitt, men skal ikke skrive så mye om det her. Jeg leser bloggen hennes av og til, men liker ikke måten hun bygger opp innleggene sine på. Det er store SKRIKENDE overskrifter og innhold som sjelden gir deg det du forventet. Jeg har ikke så mye forståelse for alt styret hennes i forkant av deltakelsen, men jeg har forståelse for at hun trakk seg. For ei som jobber 2 timer om dagen til vanlig er det jo en kjempeovergang å skulle være borte hjemmefra noe tilsvarende en ordinær arbeidsdag. Ikke minst har hun småbarn, så prioriteringen hennes har jeg ikke noe problem med.

Resultatet av endringene ble at Komikerfrue stiller i stede, og det har jeg veldig sansen for 🙂 Må innrømme at jeg liker å følge bloggen hennes, for hun er så levende og uhøytidelig. Derfor gleder jeg meg til å følge henne i Skal vi danse. Jeg mistenker at hun kommer til å klare seg veldig bra, og i tillegg tror jeg at hun kommer til å være like sprudlende og humørfylt som hun pleier.

Skulle ønske det var meg som fikk svinge meg på parketten, men i likhet med de fleste andre nordmenn får jeg nøye meg med å følge med på sidelinjen.

Gleder meg!