Titt tei

Beklager at det ble stille fra meg litt lenger enn planlagt, men sånn måtte det bare bli.

Det som skjedde var at enn barndomskamerat av M havnet i en motorsykkelulykke. Han var ute og kjørte med 2 kammerater og kjørte av veien i stor fart. Jeg fikk vite om denne tirsdag og i følge det jeg fikk vite var han hentet av luftambulansen og kjørt til Oslo universitetssykehus. Ryktet sa også at han lå i koma, og det har vist seg å stemme.
Dagen etter fikk jeg vite at skadene ikke er så alvorlige som vi først fryktet, men han går inn og ut av koma og vi vet ikke hvordan det har gått.

M og denne gutten ble bestevenner i barnehagen og holdt sammen i ca 10 år. Etter hvert begynte de å utvikle seg i forskjellige retninger og de har ikke hatt noe særlig kontakt de 2 siste årene. Det rare er at han tok kontakt på søndag fordi han lurte på hjelp av T til noe, og var innom her en tur på kvelden. Han og gutta mine ble stående å skravle lenge, og så skjer dette et døgn senere. Vi er jo veldig glade i denne gutten som vi kjenner veldig godt, så derfor har det vært noen tøffe dager. Og derfor har det vært stille fra meg. Regner med at dere har forståelse for dette 🙂