Soft søndag

I dag trodde jeg at jeg skulle være flittig og få gjort litt av hvert, så jeg valgte å bli hjemme da gutta mine dro å skytterstevne i dag tidlig. Tenkte at de kom til å bli borte store deler av dagen og det hadde jeg ikke tid til siden jeg var borte i hele går.

Som du sikkert skjønner så har jeg ikke gjort så veldig mye fornuftig i dag, og forklaringen er enkel: Sola skinner!
I stede for å vaske garasjen og gjøre den klar til å beise har jeg funnet frem solsengen igjen og kost meg i varmen på forsiden av huset. Har gjort litt forskjellig annet også, men altså ikke stort av det jeg hadde planer om.

Gårsdagen ble en ordentlig deilig dag. Frøkna og jeg dro hjemmefra kl ni og var i Svelvik kvart over ti. Begynte dagen med et besøk i øvre Svelvik hvor tanten min og mannen nylig flyttet inn i ny leilighet. Jeg har ikke sett den før, så det var naturlig å ta en kikk nå. Den ligger helt ned til vannet og utenfor er det skikkelig flott. Brygge (marina) med masse blomster og fantastisk utsikt.

Det er noe eget med vannet. Blir aldri lei av å hvile blikket ut over det.
Dere forstår kanskje også hvorfor Svelvik liker å bli kalt for “Norges nordligste sørlandsby” Hvite hus og blått hav. Ekte sørlandsidyll 🙂

Dagen gikk med til å traske rundt i gatene, kikke og hilse på gamle kjente. Det er stort sett bare denne ene dagen i året at jeg befinner meg i Svelvik på dagtid på en lørdag. Når vi er der på besøk ellers er vi jo samlet i leiligheten. Det er også den ene dagen i året hvor flest utflyttede Svelvikinger er hjemme på besøk samtidig.

Det var meldt mulighet for litt regn på formiddagen i går, men værgudene var generøse og ga oss i stede deilig sol. Bukse og genser ble ganske raskt byttet ut med sommerkjole, og det var perfekt antrekk.

Avslutningen på dagen ble (veldig) sen lunsj hos mamma og pappa i firetiden, før frøkna og jeg vendte nesa hjemover. Vi var skjønt enige om at vi hadde hatt en kjempeflott dag 😀

 

One thought on “Soft søndag

  1. Syntes det hørtes veldig fornuftig ut jeg, ? kos deg når været er der. Vi har kost oss på terassen I hele dag med kaffe besøk av Toril og Ivar Oddveig og Helge på etterm. Nydelig dag som bare må nytes, ??? for plutselig er sommeren over. Vaske og beise kan også gjøres en gråværsdag. ? klem og takk igjen for en deilig dag I går.

Comments are closed.