En liten tur hjem

I dag har det vært en sånn sommer dag som blåser liv i sommerferiefølelsen. Det får ikke hjelpe at man er tilbake på jobb, for med varmen, fortsatt ferierende kollegaer og sommervikarer på plass så er det helt klart fortsatt sommer.

Men, alt har en ende. I dag var det siste dagen til sommervikarene som har vært på mitt avdelingskontor. Det er så kos når de faste vikarene kommer tilbake, og disse to var oss for et år siden også, og i juleferien. Nå skal de tilbake på skolebenken igjen, men først må avslutningen selvfølgelig markeres.

Det er helt greit med slik oppvartning på samhandlingsrommet (fellesrommet), og sjokoladekaken var så god at jeg måtte spørre om oppskriften. Saftig, smakfull, frisk og ikke for kraftig kakaosmak. Mmm…

Bare sånn for å beholde feriefølelsen enda litt tid, og fordi det var lønningsdag i dag så skeiet jeg ut med ekstra god lunsj også. Kinarestauranten rett over gaten har lunsjboks til 50,- og med sola i ansiktet og spisepinner til redskap ble det en knall lunsj. Vannet er forøvrig ikke Voss vann, bare en gml flaske som er i perfekt størrelse til drikkeautomatene våre 😉

Frøkna mi var på besøk hos ei venninne i dag, og møtte meg da jeg var ferdig på jobb. Deretter gikk turen til Norli for å se på ny skolesekk. Hun trenger strengt tatt ikke ny sekk, men føler at den hun har fra før av er barnslig og ikke egnet til bruk på ungdomsskolen. Sånn er det å bli “stor”.  Og sånn er det når mammaen er svak og gir etter. Må innrømme at jeg håper vi kan finne noen som har bruk for den gamle sekken, for den ser nesten ny ut………

I morgen blir det en tur til mitt barndoms rike. Helt konkret til Svelvik. Det er Svelvikdager og da er det alltid så kos å ta turen hjem. Barndomshjemmet ble riktig nok solgt for et par år siden, så det er ikke helt det samme. Men til gjengjeld bor foreldrene min nå ned i sentrum og det er veldig enkelt å stikke innom leiligheten i nødvendig ærend og for å legge fra seg ting man inne har lyst til å gå og bære på. Frøkna blir med meg, og det er kjempekos 🙂

http://resizer.bk-partners1.co.uk/bkpam2185412_svelvikdagene.png?w=960