Det er heeeelt stille

I dag har gutta mine dratt avgårde til Førde. De kom seg hjemmefra litt over klokka ett, og jeg antar at de er fremme i 8-9 tiden i kveld. Litt avhengig av hva de tillater seg av pauser. Satser på at M holder seg våken og passer på at pappaen også er det. Og at de får seg nok hvile-, tisse- og drikke pauser.https://1stclasssleep.files.wordpress.com/2011/07/drowsy-car.gif

Her hjemme er det veldig stille. Uvanlig stille synes jeg, selv om det selvfølgelig ikke er uvanlig at jeg er alene i huset. Det føles nok bare ekstra stille nå på grunn av at jeg vet det ikke kommer noen hjem i dag. At jeg kommer til å være helt alene i hele natt, og helt til jeg kommer på jobb i morgen tidlig. Har forøvrig tenkt til å være på jobb til 07,00 i morgen, for vi har 15 boliglån som må diskonteres osv. i tillegg til andre ordinære lån. Og vi er 2 på jobb til å gjøre det. Tror vi sendte avgårde papirer på 6-7 boligovertakelser i dag også, så det er tydeligvis en hel haug med mennesker som gleder seg til å bli huseiere rett over helgen 😀

I morgen ettermiddag blir det mer liv i huset hos meg igjen, for da kommer frøkna mi hjem. Ut i fra de meldingene jeg har fått av henne har hun det helt supert på Sørlandet, og det ser ut til å ha blitt masse bading, båtturer og annen moro. Godt å vite at hun koser seg, for da koser jeg meg også.

Nå har jeg tenkt til å lage meg middag, og jeg skal eksperimentere litt. Har funnet frem vårruller (som jeg laget selv) fra fryseren og en del scampi. Har lite erfaring med scampi, men disse er rå og ligger nå og tiner. Tenkte å prøve å ta av skallet og så marinere de i grønn chili. Deretter får de en tur i stekepannen, og så blir de tilbehør til vårrullene mine. Et måltid fattig på ris og grønnsaker, men forhåpentligvis fullt av smak. Vi får se. Hvis det blir vellykket hører dere sikkert om det i morgen 😉

Nå skal jeg kose meg i eget selskap og gjøre akkurat det jeg har lyst til. Luksus 😀 Snart er det helg dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *