Bare tirsdag

Noen ganger er hodet og kalenderen ikke helt i synk. Jeg har gått med onsdags-følelse i hodet i hele dag, og det føles nesten som en nedtur hver gang jeg minner meg på at det “bare” er tirsdag. Ikke det at det er noe galt med tirsdager, men det føles bare ikke sånn i dag. Er sikkert ikke den eneste som har slike dager.

Egentlig er det jo veldig bra at vi ikke har kommet lenger ut i uka, for da hadde jeg hatt veldig dårlig tid. Torsdag drar jo gutta mine til Førde, og innen den tid skal jeg ha gjort en del forberedelser. Dagens bidrag var å stå i nesten halvannen time og gjøre klar poser med ferdige blandinger til valnøttbrød. Baker ett i dag, setter en ny deig i morgen som bakes på ettermiddagen, og i tillegg blir det med 6 poser med ferdige blandinger på tur. På toppen av det fylte jeg de 4 boksene jeg har i kjøkkenskapet. Det ble totalt 11 blandinger + brødet som går i ovnen om to strakser. Du synes kanskje at jeg brukte fryktelig lang tid på disse forberedelsene, men måling og hakking av nøtter tar sin tid.

Jeg sendte en Snap til en kollega med dette bildet og fikk en tørrvittig melding tilbake: Du, de har brød på butikken også….. 😀 😀 😀

Det er rolig i huset nå om dagen. Frøkna vår dro på hyttetur med ei venninne mandag morgen og kommer ikke hjem før fredag ettermiddag. Hun storkoser seg på sørlandet. Det er vel ikke til å stikke under en stol at det er hun som gjør mest ut av seg her i huset, for broren er av det langt roligere slaget. De er nok ganske forskjellige som personer, men like varme og flotte mennesker begge to. Så fulle av kjærlighet og omtanke at mammahjertet smelter hver dag.

Sier hadet til dere med dette bildet av søndagens solnedgang. Jeg var jammen heldig da jeg endte opp på denne flotte plassen 🙂

 

 

v

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *