Nå nærmer det seg

Det er deilig med sommerferie etter jobben. Sola skinner og det er deilig temperatur, og siden ungene har fri så skjer det ikke noe etter arbeidstid (bortsett fra handling og matlaging…..) Derfor blir sommerferiefølelsen værende i kroppen, og det hjelper jo godt på at det er ganske rolig på jobb for øyeblikket også.

På hjemmefronten er det planlegging og forberedelser til Landsskytterstevnet som har hovedfokus. Junior har jobben med å lade skuddene sine, og med åpen timeplan har han i grunn tid nok. Det hender at det svikter med motivasjonen, men da får han gjerne et lite puff i baken. Han er veldig nøye på kruttmengden, og det gjør at dette er en prosess som tar litt tid.
Det er nok å gjøre, så det mangler ikke på noe å finne på. På tross av at hodet har vært i feriemodus i flere uker nå fikk vi da ordnet med innlosjering i Førde etter hvert også. Det blir tak over hodet på alle som trenger det, og på torsdag om ei uke drar gutta mine oppover. Det blir spennende å følge med på skytingen deres og resultatene.
https://www.dfs.no/globalassets/global/skytterkontoret/logo/ls/ls2017.jpg?width=520&mode=Crop&anchor=Middlecenter&scale=Down

Det har blitt stadig mer vanlig med live-overføring av skytterstevner, og slik er det selvfølgelig i Førde også. På hjemmesiden til stevnet: www.ls2017.no er nedtellingen i gang, og det er nok stor fare for at jeg kommer til å bruke lunsjen min til å følge med på første skytingen til gemalen neste fredag 🙂

Vi har snakket om at gutta burde delta på Landsskytterstevnet i flere år, og i år blir det en realitet. Spennende!

 

One thought on “Nå nærmer det seg

  1. Gleder meg til å live tracken. Har jo brukt å gjøre det tidligere år, da jeg har hatt en kamerat som har deltatt i mange år.
    Sier tvi, tvi til de 2 som skal skyte.

    Hilsen tanta

Comments are closed.