Tilbake igjen

Da har det gått 3 uker med laber aktivitet fra meg, og som mange av dere sikkert har forstått eller mistenkt så har jeg rett og slett hatt sommerferie. Nå er vi hjemme igjen, så det blir mer normal aktivitet fra meg igjen fra nå av.

Det blir aldri feil å våkne til slike omgivelser hver morgen.

Starte dagen i utedusjen…. ….med denne utsikten

Det er den beste følelsen av ferie, og den fortsetter med et bad før frokost.

Vi har med laptop, men det er for varmt til å sitte inne og skrive når det er 36 grader ute, og dessuten så er det jo ferie, så da har hodet vært mange andre steder. Hadde litt skriveabstinenser første uka, men så gikk det delvis over. Følte at jeg sviktet, men fant ut at jeg fikk ta igjen det tapte når jeg kom hjem igjen 🙂

Vi dro fra Norge 21/7 og kom hjem igjen i går fredag. Dette har vært de beste flyvningene t/r Bangkok som jeg kan huske med tanke på søvn. Både ungene og vi voksne fikk greit med søvn, og både da vi kom ned og da vi kom hjem igjen holdt vi det gående til kvelden før vi sov. Dette for å forsøke å komme i normal rytme så fort som mulig.
Våknet litt før klokka fire i natt og kroppen var i grunn klar til å stå opp. Det var jo ikke så rart siden det var ni om morgenen Thai-tid, men jeg snudde meg bare i senga og bestemte meg for å sove videre. Våkent igjen litt før klokka syv, og da var det morgenen. Veldig uvant å være så våken før klokka syv, men det sier sikkert mest om mine dårlige søvnvaner sånn til daglig. Gemalen og jeg har inngått avtale om å komme oss tidligere i søvn fremover, så jeg håper på at det skal gjøre at jeg i fremtiden vil være mer opplagt på morgenene enn jeg pleier.

Hvis noen andre skulle ha lyst til å nyte late dager i Smilets og solens land og vår egen Oase, så leier vi ut også. Hint, hint 😉
Se på www.oasen-huahin.no

Håper dere får en deilig dag!

 

 

2 thoughts on “Tilbake igjen

  1. Kjenner at det skal bli deilig å komme ned til deilige Oasen igjen I okt. Ser og vet at dere har kost dere og hatt det deilig disse ukene. Nå er det forhåpentligvis andre som koser seg der nede.
    Klem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *