Helg

Gårsdagen ble en litt rotete dag, så derfor ble det dessverre ganske stille fra meg her. Gutta mine dro hjemmefra kvart på syv om morgenen, for de skulle på ikke mindre enn 4 skytterstevner. Første stopp var Sandefjord, deretter Andebu, Sem og til slutt Sande. Første skytetid var kl 09,00 på morgenen, og siste kl 16,00 på ettermiddagen. Dermed var de ikke hjemme før i seks-tiden.

Det vi hadde klart å overse da gutta meldte seg på var at det er et 5. stevne også. Alle fem stevnene samlet heter for Vestfold-helga, og da er det jo greit å få med seg alle fem stevnene. De meldte seg derfor på det siste stevnet også, og skal derfor avgårde også i dag. Hadde vi sett det med en gang hadde vi fordelt stevnene bedre og tatt 3 i dag og 2 i morgen, men det er litt for sent å være etterpåklok nå. M gjorde det kjempebra på de 3 første stevnene i dag, men på det siste var han nok litt for sliten etter en lang dag til å levere det han er god for. Det er enda en grunn til at det hadde vært kjekt å tatt 2 av stevnene i dag, men …… Er uansett spent på hvor han havner på lista, for på tross av “dårlig” resultat i Sande så ligger han brukbart an totalt.

Da gutta dro var jeg for våken til at jeg synes det var noe vits i å gå og legge meg igjen. Sto derfor like gjerne opp og satte meg med boka mi mens jeg spiste frokost. Etter et par timer vekket jeg N, og da hun også hadde fått i seg mat gikk vi løs på kjolen som hun skal ha på seg på skoleavslutningen på mandag. Kjolen var egentlig kjøpt til meg selv, men den satt ikke noe pent. Den passet til gjengjeld veldig fint på frøkna, men var naturlig nok litt for stor. Hadde de hatt igjen flere kjoler i mindre størrelsen skulle vi byttet den, men det hadde de ikke. Derfor har jeg i dag modifisert den litt slik at den passer frøkna, og resultatet ble i grunn veldig bra!

Deretter kjørte jeg henne til ei venninne og tok en handlerunde selv. Var hjemme rett før klokka to og da hadde hodepinen som har plaget meg et par dager blitt ganske markant. Etter lunsj tok jeg meg derfor noe for å gjøre hodet lettere, og så hvilte jeg litt. Hadde litt forskjellig jeg egentlig hadde tanker om å gjøre, men det fikk vente. Trengte hvilen.

Da jeg kom hjem etter å ha hentet frøkna i seks-tiden hadde gutta kommet hjem like før oss. De ordnet med utstyret sitt og kom etter hvert inn de også. Dermed var det tid for middag og så var den dagen over også 🙂