Viken I

I helgen har det vært Viken I stevne i Jondalen, og begge gutta mine har deltatt. Dette stevnet gikk over 3 dager, men gutta mine skjøt i går søndag.
De sto opp kl seks og var i bilen 06,25. Da hadde de halvannen time kjøring foran seg, men det var det verdt. M har gjort det bra i sin klasse, og vi var veldig spente på hva han kunne få til.

For de av dere som ikke vet hva Viken I er så er det et landskretsstevne for 5 skyttersamlag. De fem er: Drammen, Hallingdal, Numedal, Ringerike og Vestfold, og det arrangeres flere Viken 1 stevner i løpet av året. Ytterligere forklaring Her
http://www.skytterlag2.no/filestore/Skytterlag/sunnhordland-filarkiv/logo/DFSPMSblaatekst3.jpg?size=454x1200&quality=75

Gemalen skjøt sin rundt kl 08,35, og det var grunnen til at de må dra så tidlig. M sin runde begynte kl 11,30, og da satt jeg spent og fulgte med på livevisningen på nett. Det var så spennende at jeg satt i helspenn og var lite mottakelig for snakk mens det pågikk. Da jeg så resultatet hans var jeg ganske sikker på at det ville bli finale på han, men jeg måtte allikevel sjekke med min kjære. Da fikk jeg bekreftet at M lå på 2. pass i sin klasse og at det ville bli finaleskyting.

Finalene begynte kl 15.00, men M sin gruppe skjøt ikke før kl 16.50. Jeg satt som limt til skjermen og hjertet dunket heftig i brystet mitt. Jeg visste også at foreldrene mine, søsteren min og tanten min med mann satt klistret til sine skjermer og fulgte med, Spenning på høyt plan. I alle fall for oss særinger som liker dette så godt. Det hadde nok ikke vært slik om det ikke hadde vært for at M deltok, men nå gjør han jo det og da blir det spennende.

I finalen teller ikke inner-tierne fra grunnlaget med. Da er det bare den totale poengsummen som regnes med, og så er det antall inner-tiere fra finalen som er avgjørende hvis to konkurrenter har lik sluttsum. I M sin klasse hadde både han og hun som lå på førsteplass 249 poeng (av 250 mulige) før finalen. Det som skilte de var at hun hadde 18 innertiere, mens M hadde 17.

Resultatet i finalen ble ni 10-ere og èn 9-er for M, og dermed ble det 3. plass totalt. Alltid kjedelig med 9-ere når de er 9.9 og det er så lite som skiller til en 10-er, men uansett veldig bra skyting! Det blir tett i toppen når det er så mange dyktige skyttere samlet på ett sted 😉

Kjempebra jobbet, vennen min
https://www.spreadshirt.no/image-server/v1/designs/6479916,width=178,height=178/hjerte.png

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *