Pinsefri

Mmm…. Deilig med langfri!

Denne helgen hadde vi ikke noe spesielt som måtte skje, og det er luksus å kunne ta ting som man føler for det. Det er jo sjelden man ikke har noe å gjøre, men det er deilig å ikke ha noe man MÅ gjøre. Viktig forskjell.

Lørdag var jeg hos optikeren med junior. Ikke fordi vi trodd det egentlig var noe spesielt galt med synet hans, men mest med tanke på skytingen og om det var forhold som kunne ha påvirkning der. Med tanke på skyting på 300 meter kan han ha skytterbrille med -0,25 i styrke, men det er det eneste. Han har “perfekt syn” og det er jo godt å vite. Selv har jeg skjeve hornhinner og det har  han heldigvis ikke arvet.

Bildet over er fra søndagens solnedgang. Nok et vakkert skue over fjorden 🙂

På lørdag fikk jeg handlet litt mer blomster og i går kom de seg omsider i potter. Fikk litt farger i sammen med palmen og oliventreet, og det gjør seg godt mot hvit husvegg.

Fikk også plantet i krukken som står i trappen til verandaen, og det trengtes. Det så ordentlig stusselig ut der, men nå blir det nok bra. Tror denne blomsten er av typen som vokser seg stor og lubben og etter hvert vil fylle hele potten.

I drivhuset begynner det også å spire nå 🙂 Slangeagurkene har stukket hodet over bakken og det samme har squashen.

Jeg var så kjepphøy i går da jeg trodde at det var fjorårets gresskarfrø som hadde spiret, men i dag jekket frøkna mi meg ned noen hakk. Hun hadde nemlig sjekket i potta og sett at gresskarfrøene ligger der like hele. Hmm…  Vel, det var et forsøk 😉
I de 4 største pottene i forkant av bildet kommer det mais. Spennende!

I dag skal jeg på tur etter jobben, og det gleder jeg meg til. Ert, ert 😀
Forteller mer i morgen 🙂