Tillitsvalgtes verste dag

1. juni er for mange tillitsvalgte årets verste dag. Det er nemlig den dagen da innstillingene i årets lønnsoppgjør skal være ferdige og klare til gjennomgang. Det er i alle fall fristen i banken hvor jeg jobber.

Da er det bare å ha is i magen og å brette opp ermene, for det er aldri noe morsom å se at man ikke har fått gjennomslag for alle de ønskene man har lagt frem på forhånd. I år var heldigvis jobben lettere enn mange andre år, for vi har hatt god kommunikasjon med ledelsen på forhånd og føler at vi har blitt hørt på mange punkter. Men det er uansett alltid noen som man føler at absolutt burde fått mer enn de får. Nå har det jo heldigvis vært sentrale forhandlinger også, så alle som er organisert i Finansforbundet får minst 3.200,- i lønnsøkning i år. De listene vi har sittet med i dag er resultatet av de lokale lønnsforhandlingene.

Vi begynte kl 08,00 i dag og hadde regnet med å være ferdig 11,00, men det var vi ikke. Først kl 12,30 var vi ferdige og veldig klare for lunsj. Da var det godt å komme ut i kantinen og kjenne lukten av nystekte vafler.

Da jeg kom hjem i dag var gutta mine allerede reist avgårde på skytterstevne. De skulle først til Nittedal og deretter til Rælingen. Regner med å ha de hjemme i halv-ti tiden i kveld. De var avgårde på tirsdag også og kom hjem veldig fornøyde begge to. Gøy når de lykkes.

For å utnytte det nydelige været i dag og siden det er meldt helt annet vær til helgen har frøkna og jeg vært ute med gressklipperne nå i ettermiddag. N har tatt seg av de store flatene og jeg har brukt den gamle Honda-klipperen som kantklipper/terrengklipper. Det er helt rått hva den gamle klipperen håndterer, og med høyden stilt opp på det høyeste går det over stokk og stein, bokstavelig talt. Klipper både nede på stranden og inne i skogen med den 🙂
Peonene mine som bare hadde et par åpne blomster for 2 dager siden har nå åpnet langt fler knopper nå. Det er virkelig et flott skue.

Da klokka var litt over halv syv var vi ferdige med dagens jobb og veldig fornøyd med egen innsats, om jeg må få si det selv 😉

Vi har det utrolig godt her vi bor, og utsikten er fantastisk. Forsiden av huset ser også ganske innbydende ut synes jeg, og spesielt i nystriglet utførelse 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *