Livet er godt

Åh! For en deilig dag vi hadde i går!
Jeg kom meg litt sent i gang, men var på farten i 12-tiden. Da var to-do listen passe lange, men resten av gjengen min var ikke hjemme så jeg hadde bare meg selv å ta hensyn til.

Handlet et par flasker ripasso på polet, og gjorde litt forskjellige ærender da det plutselig slo meg. Jeg sto i en klesbutikk og handlet bursdagsgave til niesen min, og plutselig så jeg for meg utgangsdøra vår. Hadde jeg husket å låse? Jeg forsøkte å se for meg låsen og hva jeg hadde gjort da jeg dro hjemmefra, men jeg klarte ikke å huske å ha låst. Dette er jo noe man gjerne gjør på ren rutine, men uansett hvor mye jeg forsøkte å klarte jeg ikke å huske hva jeg hadde gjort eller ikke gjort….. Dermed ble resten av handleturen gjort så fort som mulig, og turen på gartneriet ble utsatt.

Da jeg kom hjem hadde gutta mine kommet hjem litt før meg. De hadde vært på tur og kjøpt nytt løp til geværet til M og var hjemme tidligere enn jeg hadde forventet. Da jeg spurte om døra hadde vært ulåst da de kom hjem så de bare spørrende på meg. Ulåst? Nei….. Da hadde jeg altså låst allikevel, men nå gadd jeg ikke dra avgårde igjen. Jeg bar inn alt som var handlet og begynte med andre ting i stede. Gutta dro avgårde igjen for å skyte inn det nye løpet, og jeg begynte i drivhuset. Fikk sådd slangeagurk, squash, gresskar og mais. Det ble fryktelig sen såing i år, men jeg håper det rekker å vokse seg passe stort før vi drar på sommerferie. Er spent på gresskarene, for frøene jeg sådde var fra fjorårets avling. Vet ikke om jeg hadde behandlet de slik man skal for å kunne bruke de til nye avlinger, men det finner jeg jo ut i løpet av relativt kort tid.

Resten av dagen brukte jeg i solen. Da jeg la meg ut på solsengen lå jeg og leste på mobilen, men da frøkna mi kom hjem fikk jeg beskjed om at jeg heller burde finne meg ei bok. Det har jeg bevisst latt være ganske lenge nå, for jeg vet at når jeg begynner å lese så har jeg en tendens til å ikke klare å legge fra meg boka før den er ferdig. Jeg er egentlig en skikkelig lesehest, men må prioritere andre aktiviteter i hverdagen. Velger i alle fall å prioritere andre aktiviteter, for ellers risikerer jeg at lite blir gjort og det har jeg ikke tid til 😉

Det var herlig sol til langt på kveld i går, og da min kjære kom hjem igjen fra skytterbanen holdt han meg med selskap på verandaen. Men før han kom ut hadde han vært en tur på kjøkkenet og laget en strawberry daiquiri til oss begge. Hatten min kjøpte jeg i Austin for 3-4 år siden og den er perfekt når jeg trenger litt skygge for øynene for å lese 🙂

Sånne dager og kvelder kan man ikke få for mange av. Gleder meg til sommerferien, for da kan man ha disse dagene uten dårlig samvittighet. Da er det veldig begrenset hva man faktisk har å gjøre, og da blir det desto bedre tid til nettopp slike late dager. Det er jo det som gjør det til ferie.

Fikk forresten handlet En enslig plante i går. Dette ble årets ampel ved inngangsdøren. Tror det blir veldig bra 🙂