Gratulerer med dagen!

I dag er det full fart fra morgen til kveld. I går var jeg på barneskolen og gjorde forberedelser til i dag, og i dag skal jeg bort dit igjen. I sammen med en pappa fra 7. klasse har jeg ansvaret for rigging av salgsboder, bord, stoler og annet som må til for å feire 17. mai.  Det blir salg av pølser, brus, kaker, is og alt som hører til, og ungene kommer til å legge seg sprekkmette i kveld.

N synes at vi hadde for lite tradisjoner her hjemme i forbindelse med 17. mai, så i går laget jeg marengsbunn til pavlova, handlet inn til masse deilig matlaging og gjorde alle de forberedelsene som hører med. Det blir råstekte poteter, sommerkoteletter, biff, grillpølser, løk- og sjampinjongstuing, bearnaise saus, “grønnsakspose”, pavlova med vaniljekrem, jordbær og blåbær og mere til.

Ønsker dere alle en super 17. mai!  Gratulerer med dagen!

http://www.minhushjelp.no/mh/wp-content/uploads/2016/04/norsk-flagg.jpg

One thought on “Gratulerer med dagen!

Comments are closed.