Inspirasjon i Frækksta`

Søndag morgen var jeg tidlig på`n. Sto opp 06,00 og var klar til å møte mine Friskis-kolleagaer klokka 07,00. Trøtt i trynet, men klar for en lang dag.

Vi samkjørte og turen gikk til Fredrikstad og den lokale Friskis&Svettis forreningen der. De hadde fått besøk av Friskis&Svettis sentralt, for de er på InspirasjonsTour rundt i Norge. Det var lagt opp til et variert program og full fart hele dagen.

Lokalene i Frækksta` er av en helt annen type enn de vi har hos oss. Mens vi bruker gymsaler på skoler og andre steder rundt om i kommunen vår har de her helt egne lokaler med langt mer utstyr enn vi har ambisjoner om å ha, men flott var det 🙂

Først på mitt program for dagen var Flow Ride, og det var fengende musikk og trening med flyt (flow) og super motivasjon.

Deretter hadde jeg en spinningtime, og man klarer liksom ikke å la være å følge musikken. Selv om jeg ikke har treng spinning på 13-14 år og hadde bestemt meg for å ikke overdrive så ble det til at musikken tok styring allikevel.
Etter en deilig dusj var det tid for lunsj, og den imponerte. Det var bestilt ferdige brett med masse godsaker, og jeg følte virkelig at jeg frotset skikkelig.

I tillegg til denne deilige lunsjen var det masse frukt, kaker, kaffe og vann tilgjengelig hele tiden. Her skulle ingen mangle næring eller sukkerkick hvis de følte for det.

Etter lunsj var det workshop med tema motivasjon. Christina ledet denne og den dama mangler i alle fall hverken motivasjon eller energi 🙂

Selv slet jeg med å holde meg våken, for timen etter lunsj er hard nok i seg selv, men når jeg i tillegg hadde trent og tatt meg ut slik som denne dagen var det ikke enkelt å holde øynene åpne. Gjorde mitt beste og det holdt nesten 😉

Nest siste post på programmet var en workshop for oss som er verter. Hva innebærer rollen vår, hva tenker vi om oppgaven og om F&S generelt? Mye å snakke om og filosofere rundt.

Siste post var Robert Surprise som ble ledet av min favoritt, Robert Granat. Akkurat som jeg hadde håpet på så var dette en dansetrening. Det er nettopp disse treningene til Robert som jeg er så innmari glad i. Om man er sliten når man begynner så blir man så giret underveis at man glemmer det. Det er morsomme moves og fengende musikk fra start til stopp. Knallgøy!

Vi var ferdig 16,15 og på plass i bilen halv fem og hjemme igjen rett over kl. 19,00. Batteriene var tømt, men godfølelsen var på plass innvendig.

Takk for en superduper dag, F&S Fredrikstad!