InspirasjonsTour

I dag skal jeg på tur til Fredrikstad. Friskis & Svettis arrangerer nok en gang sin InspirasjonsTour. De besøker forskjellige F&S foreninger rundt om i landet og denne gangen har de gjort ekstra mye ut av programmet.

Dette kan vi velge mellom:

Her er det ikke lett å bestemme seg, men man må bare vurdere hva man har aller mest lyst til, og så får det ikke hjelpe at man ikke får med seg alt. Selv skulle jeg gjerne vært med på Vektstang som siste post på programmet, men jeg kan ikke gå glipp av timen til Robert Granat. Elsker dansetimene hans, og håper på at surprise`en inneholder noe av det 😉

Mitt program ser derfor slik ut:

Jeg dro kl 07,00 i dag og er ikke hjemme igjen før tidligst kl 19,00, men  kommer tilbake til dere med bilder og opplevelser fra dagen 🙂
Gleder meg!