Årets første

Det er mange ting og hendelser som kan danne tradisjoner, og som de vanedyrene mange av oss er så er det fort gjort å ønske å opprettholde disse.

Junior har en tradisjon som han ønsker å fortsette med, og det er å ha sitt første bad før mai begynner. For 2 år siden hadde han årets første bad 18. april, og det er en rekord jeg ikke har ambisjoner om å prøve å slå.

I år har varmen latt vente på seg, så da 18. april kom kikket junior ut vinduet og konkluderte med at fjordbadet fikk vente til en varmere dag. Men lørdag var det på tide å komme seg i vannet. Det var riktig nok litt nedtur at vi var kommet oss inn i mai allerede, men det fikk ikke hjelpe. Nå var det i alle fall på tide å komme seg til vanns.

Det var nydelig vær i helgen, og spesielt lørdag var varm. Vi hadde 40 grader i solveggen, men i vannet var det ikke like varmt 😉

Men bading ble det! Go`gutten ble våt fra topp til tå, og var klar på at lillesøstra ikke måtte få vite noe før han hadde badet. Han skulle ikke ha noe av at hun skulle komme seg i vannet før han.

Uheldigvis for junior så ga han mammaen oppgaven med å fortelle frøkna at han hadde badet, men siden vi var i full gang med jobben på badet så ble jeg avledet og glemte å si i fra. Hun fikk ikke vite det før på kvelden, og det var jo litt nedtur 😉 Men husstandens rekord for årets første bad fikk han i alle fall 😀
I tillegg fikk han seg en lang hvilestund i solen etter badet. Med den knallvarmen var det toppers å sløve på solsenga, og blandt de tingene junior er god på så er det å kose seg noe han virkelig kan <3