Lang helg

Denne helgen har vært lang, og fullpakket. Det var faktisk slik at da vi la oss i går ønsket jeg meg et par fridager til slik at jeg kunne hvile ut etter helgen.

Men jeg har fått gjort masse rart da, og M har fått fullført mopedkurset sitt. Nå gjenstår det bare å vente i ca 3 uker til han kan ta teorien, og så er det fritt frem med kjøring. Han kjøpte seg en gammel moped på forsommeren i fjor, men det har tatt sin tid å prøve å fikse den. Skruing er ikke noe han er nevneverdig interessert i, og det har blitt en god porsjon spark bak i forsøk på å motivere han til å fullføre prosjektet. Om ikke annet for at han skal få den til å starte, slik at han kan få igjen pengene sine når han selger den. Det het seg så fint at det bare måtte byttes noen plugger og så ville den starte igjen, men det viste seg å ikke være fullt så enkelt.
Etter at alt gikk i stå på sensommeren har vi klart å få han i gang igjen nå. Han har hatt noen timer i garasjen den siste tiden og har forsøkt det som pappaen har foreslått. Neste forsøk er å bytte en del (en elekronisk tenningsmodul), så da krysser jeg fingrene for at de lykkes. Må bare få tak i det først. Kjedelig å jobbe uten å komme i mål, og det gjør ikke akkurat motivasjonen til junior større 😉
Mopeden på bildet er ikke junior sin, men det er samme typen. Kanskje kan hans bli like fin med litt mer jobb og litt ny lakk.

I dag har jeg vært på styremøte i Friskis&Svettis, og that`s it. Skal forsøke å komme meg i seng i fornuftig tid, for det begynner å bli lenge siden sist. Frøkna skal (i teorien) være i seng til ni og junior til klokka ti. Så snart han er under dyna skal jeg hoppe i dusjen. Håper å komme meg i rute igjen, men vet egentlig bedre. Men man skal ha ambisjoner. Viktig det 😀