Full helg

Disse helgedagene fyker så raskt avgårde at før man vet ordet av det er det søndag ettermiddag allerede. Men helgen har vært innholdsrik, så det er helt i orden at den blir slik.

I går var jeg på langtur med snuppa mi, for jeg har hatt lyst på en tur på Norwegian Outlet en stund. Nå fikk jeg selskap i bilen det er kos.
Vi dro hjemmefra litt over ti, og var en tur på Nordby Gunshop først. Gutta mine trengte litt forskjellig skytterutstyr, så da hadde jeg en super unnskyldning for å ta meg en tur. De ligger nemlig bare 10 min unna hverandre disse to.

Outlet`en ble i grunn en liten skuffelse, for jeg fant i grunn ikke stort spennende. I tillegg ble paiformen som jeg har ventet så lenge på å kjøpe en skuffelse i grunn. Le Creuset har bare den med diameter på 32 cm i denne butikken, så jeg droppet å kjøpe den. Synes 28 cm er en mer passe str. Men det mest ironiske er at jeg etter å ha hatt lyst på paiformen i lange tider konkluderte med at jeg egentlig synes at den er for tykk i steingodset. Den er lekker å se på, men jeg kom mest sannsynlig ikke til å bruke den så mye…. Snakk om helomvending, men sånn ble det bare. Bedre å finne det ut nå enn etter at jeg event. hadde kjøpt den, tenker jeg.

Kjøpte en treningsgenser til N, et par ting til gemalen som han skulle få i bursdagsgave fra ungene, og ikke noe mer. Dro bortom Vestby Storsenter for å se om det var noe spennende der når vi først var i nærheten, men det senteret var i grunn ganske kjedelig. Kjøpte bare bursdagsgave til barnebarnet til T i tillegg til lunsj som vi tok med i bilen og spiste der før vi dro hjemover.IMG_7384

En barnslig glede med den nye bilen min er koppeholderne. Det er sikkert tullete av meg, men jeg synes allikevel at det er morsomt 🙂 IMG_7388

Vi kjørte hjemover i nydelig vær og hadde det veldig bra.IMG_7389

Dro innom Buskerud Storsenter også, og der fant N seg en bluse. I tillegg kjøpte vi en bursdagsgave til til gemalen. Forsinket gave, men det gjør ikke noe.
Mens vi var der ringte gutta mine. De hadde vært på skytterstevne og var nå i Mjøndalen, for T hadde et par ærender. Da de fikk vite at vi var like i nærheten foreslo han at vi kunne skeie ut med Thaimat til middag. Det var et forslag som jeg raskt sa ja til, så da dro vi bort til Bangkok Thaikitchen. Nydelig mat!Bangkok Thai Kitchen,Mjøndalen sitt bilde.

Kvelden ble avsluttet med omlegging til sommerdekk på bilen min og setting av 2 brøddeiger. Da var jeg i grunn godt fornøyd med dagens gjøremål 😉

I dag har jeg gjort klar kake og brød til barnedåp, for når anledningen byr seg må man passe på å bidra. Var oppe litt før åtte i dag og vendte brøddeigen så den skulle være klar til steking i 10-tiden. Kaken er en ostekake, og den laget jeg på fredag ettermiddag. Manglet bare gele på toppen, men de la jeg på i går kveld. La samtidig på en ring med bringebær slik at de ble sittende fast i gelèen og var en stødig ramme som jeg kunne legge blåbær i senere.

I dag fylte jeg på med blåbær, laget marsipanblader og pyntet kaken ferdig. Har aldri pyntet ostekakene mine på denne måten før, men friske bær smaker forhåpentligvis godt til kaken. IMG_7391

Litt dårlig lys på bildet under, men dere ser jo helheten 🙂

IMG_7392IMG_7393

Nå har jeg kjørt N på ekstra dansetrening og har selv planer om å tømme og vaske fryseren min. Det er alt for lenge siden sist og det er et tykt lag med is i den. Veldig på tide å få gjort noe med det og samtidig har jeg håp om å få ryddet i matvarene og å få et litt mer oversiktlig system i bunnen av den. Ting har liksom en tendens til å bli en salig blanding etter hver, på tross av at man synes at det var logisk da man puttet diverse oppi der. Stort rom for forbedring, så da gyver jeg løs.

Nyt resten av helgen!