Inspirerende lesning.

Som sikkert de fleste av dere har fått med dere har jeg nå registrert bloggen min på Facebook i tillegg til Instagram. Det er ikke fult en uke siden jeg gjorde det ennå, men det er skikkelig morsomt å følge med på responsen jeg har fått. Tidligere var det jo bare familie, venner, bekjente og andre som av forskjellige grunner tilfeldig dumpet borti siden min som visste om den, men nå skjer det saker og ting her.https://www.nl-ix.net/img/companies/facebook.png

I begynnelsen av mars registrerte jeg bloggen på Blogglisten.no, og det var i første omgang en skuffelse. Det var jo litt nedtur å se at antall treff/besøk på siden min ikke var så bra der som det min egen statistikk i WordPress viser. Treffene var omtrent halvparten, men det kommer rett og slett av hvordan de teller. Det er mye strengere krav der til aktiviteten til leserene på bloggen før de blir telt med. Men nå som jeg har vent meg til dette er det desto morsommere å se at antall lesere har mer enn doblet seg bare i løpet av siste snaue uken. Facebook var helt klart en god ide 😀

Håper at dere nye besøkende synes at innholdet mitt er positivt, og at dere finner glede i å lese det. Svar gjerne på innleggene eller send meg en mail hvis det er noe dere ønsker å si eller noe dere ønsker at jeg skal skrive om 🙂

Gleder meg til fortsettelsen!