Kveldskos med baking

I helgen som var tenkte jeg å lage to ting. Eplekake med vaniljekrem i langpanne og vårruller. Laget jeg noen av delene? Nei da, ingen ting. Gjorde jo litt forskjellig annet, men ingen av de to tingene. Hadde med meg eplekake på hytteturen til søsteren min lørdag, så da fikk jeg i alle fall omsetning på siste rest av eplekake fra forrige produksjon. Siden jeg hadde handlet inn epler til kaken på lørdag koste jeg meg derfor med baking mandag kveld.

For de som ikke har forsøkt denne deilige eplekaken kan jeg varmt anbefale å prøve. Du finner oppskriften HER Eneste forskjellen jeg har gjort siden jeg laget den første gangen er å doble oppskriften slik at den fyller en hel stor langpanne. Jobben er jo omtrent den samme uansett, så da kan man jo like gjerne lage så man har en stund. Kaka er super å fryse bort og hvis du har dårlig tid når du tar den opp igjen kjører du den bare på 2-3 min i microen (full guffe) og lar den hvile en halvtimes tid så den får tint ferdig. Og vips så har du knallgod kake klar til servering.

Slik ser det ut når jeg har helt røren i langpannen og fordelt 2 pk vaniljekrem på toppen:IMG_7216

Deretter fordeler jeg eplebåtene som på forhånd er blandet med sukker og kanel. Jeg legger de fordelt i hele pannen og dytter de godt ned i røren.IMG_7217

Til slutt stekes den på 170 grader i 50-60 minutter, og så er langpanna klar. IMG_7218
Del kaka i 6 biter og frys de vekk i plastposer når de er avkjølt. img_5916

Anbefaler varmt å teste ut denne oppskriften. Har fortsatt til gode å få annet enn positive tilbakemeldiner 🙂 IMG_2172

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *