Hyttetur

For et par år siden kjøpte søsteren min og mannen seg hytte. De hadde da leiet en annen hytte og prøvde seg på hyttelivet før dette, så de følte seg trygge på at dette var noe de ønsket. Hytten de kjøpte var ikke så stor, men den var gammel og ærverdig, og hadde mye historie i seg.

Da de overtok hadde de mange planer, og i fjor ble hytta bygget på, og taket ble byttet slik at de fikk en etasje til. Det er også skiftet panel og gjort en kjempejobb på alle områder. Nå fremstår den som moderne, lekker og med plass til overnattingsgjester i tillegg til deres egen familie.IMG_7166

I går var første gangen vi var på besøk på hytten. Jeg har selvfølgelig sett mange bilder fra slik den så ut da de kjøpte den og frem til slik som den ser ut i dag. Det er store forandringer, for å si det mildt, og den er kjempelekker 🙂IMG_7168

Stue i moderne snitt og med ny peisIMG_7173IMG_7169

Store lekre vinduer som gir en deilig ro. Utsikten er jo skogen rundt, og her er det ikke stort som kan stresse deg. Masse ro og fred.IMG_7170

Kjøkkenet er nesten ferdig og er kjempekoselig. Passe sort og med plass til det man trenger. IMG_7180

Vi kom frem til hytte halv ett og ble til kl fem. Koste oss med deilig lunsj og hadde det aldeles toppers!IMG_7175

Det er de små detaljene som er med på å gjøre at helheten blir så lekker.

IMG_7172 IMG_7181

Likte hytten kjempegodt og gleder meg til vi skal komme på besøk igjen 🙂

På vei hjem kjørte vi forbi noen fasinerende bygg. Noen kom for brått på til at jeg fikk tatt bilde av de, men et par eksempler er denne flotte kirken.

IMG_7182 IMG_7187

Og dette fraflyttede huset gjorde meg nysgjerrig på historiene det innehar. Skulle ønske at det kunne fortelle om livene som har blitt levet her, for det ville være en hverdag som er milevis fra den vi lever i dag. Fasinerende.

IMG_7188

Var hjemme litt før kl syv. Resten av kvelden var rolig og bedagelig. En deilig lørdag kveld med god mat og godt selskap.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *