Torsdag

De to siste kveldene har jeg tilbrakt på skytterbanen med M. I går var det ungdomsstevne (treningsstevne) og det gikk ikke så bra. I alle fall ikke i forhold til de krav M stiller til seg selv. 344 av 350 mulige var nederlag.

I dag var det ordinært stevne, og det gikk langt bedre. Jeg satt som fastlimt til monitoren da han skjøt og forsøkte etter beste evne å overføre ro og fokus til han. Det var omtrent som om jeg forsøkte å hypnotisere han til å prestere det vi jo vet at han kan. Og som han vet selv at han kan. Resultatet ble 346 av 350, og det er bra! Hadde det ikke vært for standplasslederen som rotet med antall skudd som gjensto på siste 10-skudd serien hadde han trolig fått 347, men jeg er uansett imponert over at han presterte to 10-ere og en 9-er på slutten der. Å beholde fokus med de forstyrrelsene han fikk da er knallbra! IMG_7162Kanskje hjalp det å få brukt litt krefter på gjenbruksstasjonen før stevnet. Oppladningen hans var nemlig litt real jobbing sammen med meg for å få tømt en tettpakket og stappfull tilhenger for hageavfallet fra søndagen. En real innsats var det i alle fall 🙂

IMG_7155På jobben i dag har vi levert ut de siste påskehilsenene til medlemmene våre. Utrolig koselig med alle de positive tilbakemeldingene vi har fått. Tror det er lurt av oss å synes litt, og å minne medlemmene våre på at vi er her. Håpet er jo også at de skal føle at det ikke skal være noe høy terskel for å komme til oss. Vi er jo der for de, og da er det viktig at de kommer til oss i stede for å gå og grunne på ting alene, eller å snakke sammen i kroker.
Jeg er veldig takknemlig for tillitten og håper at jeg kan få utgjøre en forskjell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *