Påske over alt

Det er ikke vanskelig å merke at påsken er like om hjørnet. Over alt på nett ser man påskekonkurranser og diverse reklame som er vinklet mot påsken.

Så også på jobben min. I går hjalp jeg til i dagbank 2 timer på slutten av dagen. De som egentlig jobber der var på møte hele gjengen, så da trådde vi til fra diverse andre avdelinger for å få kabalen til å gå opp.
Mens jeg var der kom Espen fra markedsavdelingen og skulle ordne 3 gaver til bankens påskekonkurranse. Det var svært generøse gaver og i skrivende stund er det 443 deltakere, og jeg tror ikke det vil ha noen hensikt å delta for min egen del. For det første har jeg ikke noen vinnerlykke å skryte av, og for det andre bør det vel være en som ikke jobber i banken som vinner.IMG_7132

Det er trekning på formiddagen fredag, så da regner jeg med at det blir 3 svært fornøyde vinnere som kommer innom banken for å hente gavene sine:-)

IMG_7135Selv har jeg vært med og handlet 72 påskeegg i dag. De er fylt med smågodt og skal deles ut til alle Finansforbundets medlemmer i banken vår. En liten påskehilsen fra oss tillitsvalgte. Det tror jeg vil falle i smak. Og de morsomme er at når man passer på å benytte seg av påsketilbud på smågodt og påskeegg behøver ikke gaven bli så ille dyr heller. En vinn-vinn-situasjon 😀IMG_7134

Min egen lille påskekrim i dag var å sjekke selvangivelsen. Eller Skattemeldingen som det nå heter. Kom meg først ikke inn pga ustabilitet med BankID, men så bestemte jeg meg for å se om MinID virket, og det gjorde den jammen. Dermed kunne jeg spent rulle meg nedover til siste siden………IMG_7136

Jippi! Jeg slapp unna baksmell i år også 😀 😀 😀
Får faktisk igjen ca 3.000,- Superfornøyd. Kjekt med noen ekstra kroner i feriekassa til sommeren også. Hvis ferieønskene våre for 2017 blir oppfylt blir det plenty av bein som pengene kan løpe avgårde på 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *