Da tror jeg det er klart. Velkommen!

Som jeg fortalte tidligere i uka så brukte jeg mange timer søndag og noen til på mandag til å gjøre ferdig hjemmesiden til huset vårt i Thailand. Den ble påbegynt i januar, men så stoppet det opp. Nå tror jeg den er klar, og det er kjempekoselig hvis dere har lyst til å ta en kikk.Oasen - Basseng

Her har vi hatt en del utrolig deilige ferier for å si det mildt 🙂

Dette er forsiden av huset. Oasen - Forside hus
Og resten av bildene er fra hagen og salaen.
Oasen - Hage mot SalaOasen - Hage mot vinkel

En sala er en åpen paviljong, og hos oss har den eget utekjøkken, et passe langt spisebord og en rolig krok hvor du kan sitte og nyte en god bok.Oasen - SalaOasen - Uteplass SalaOasen - Uteplass hjørne mot bassengOasen - Uteplass hjørne

Adressen til hjemmesiden er www.oasen-huahin.no
Håper dere liker den, og ikke nøl med å si i fra hvis dere finner feil eller mangler som bør rettes 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *