Tidstyv

Det er jo ingen hemmelighet at når man sitter foran pc`n så flyr tiden avgårde og plutselig er klokka mye mer enn man trodde. Men på søndag satt jeg og jobbet med hjemmesiden til Oasen og da hadde det plutselig gått 6 timer før jeg visse ordet av det. Jeg fikk helt blod på tann og klarte ikke slutte, for jeg følte at jeg fikk ordentlig godt tak på det å bruke Dreamweawer. Det er et program for å lage og administrere nettsider. Godt mulig at det kan brukes til andre ting også, men det er i alle fall det jeg brukte det til. Skikkelig gøy!

Mandag gikk det også et par timer, og da synes jeg at siden så ganske ferdig ut. I går fikk jeg derfor mamma og pappa til å teste den, og så testet jeg den litt mer selv også og da dukket det selvfølgelig opp småfeil som igjen måtte rettes.
IMG_3956

Nå tror jeg igjen at siden er i orden, men jeg får teste den ut litt mer for å bli sikker. Blir spennende å få tilbakemeldinger fra flere 🙂

Fikk denne vårmeldingen fra N i går ettermiddag. Hun fant et umiskjennelig vårtegn på vei hjem fra skolen, så nå går det helt klart rette veien 🙂

IMG_7082

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *