En liten tur

I dag har jeg tatt en liten tur igjen. Også denne gangen er Finansforbundet årsaken, og jeg koser meg i Strømstad på Laholmen hotel.http://www.laholmen.se/media/1982/laholmen_by_night.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1397&height=535&rnd=131302638290000000

Det er tiden for den årlige årsmøteturen som arrangeres sammen med Vestfold, Østfold, Telemark, og så selvfølgelig oss i Buskerud. Da blir vi hentet i buss og kjørt til båten hvor det venter mat, drikke og godt selskap. Deretter tar vi spaserturen fra kaia til hotellet, og her blir det da litt godt i glasset, dans, sang, skravling, lytting og enda mer godt selskap med andre i samme forbundet. Synes ærlig talt at det er veldig sjenerøst å spandere disse årlige turene på medlemmene og er overrasket over at det ikke er flere som blir med. Fra “min” bank er vi i år 6, men vanligvis er vi 7-8 og er nok sånn sett av de bankene som stiller med flest medlemmer. Noen banker, forsikringsselskap og andre medlemsbedrifter stiller det ingen fra, noen stiller det én fra, og noen stiller selvfølgelig med flere.

Er lit usikker på hvor mange år jeg har blitt med, men de er en del. Må innrømme at vinkranene på båten fortsatt fasinerer meg. Det er det eneste stedet hvor jeg faktisk har opplevet egne tappekraner for vin. Mulig det finnes flere steder, men da er jeg nok bare ikke bereist nok til å vite om de.IMG_7040

Vel fremme så var neste post på programmet å finne rommet sitt. Jeg lette en liten stund, men så fant jeg ut at rommet mitt var på toppen av denne hønsetrappen 😉IMG_7053

Rommet er kjempefint. Ikke så stort, men akkurat passe og veldig koselig. Og med flott utsikt! Riktig nok ikke mot fjorden, men mot havnen og det duger veldig fint det også.IMG_7045IMG_7050

Etter at vi alle var vel installert på rommene våre møttes vi nede i pianobaren. Der ble resten av kvelden tilbrakt intill senga ropte og jeg trakk meg diskret tilbake i ett-tiden. IMG_7055

Nå gleder jeg meg til en dusj og så er senga neste stopp. Det skal bli godt 😉

Natta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *