Jentekveld

Da jeg kom hjem fra jobb i dag var det nesten så jeg møtte gutta mine i døren. Det er skytterstevne i Årdal og de var påmeldt. Dermed dro de avgårde sammen med 2-3 til fra skytterlaget og jeg visste at de ikke ville være hjemme før i åtte – halvni- tiden.

Dermed fikk vi jentene ettermiddagen/kvelden for oss selv. Tidligere i uka tenkte jeg på å finne på et eller annet å bruke tiden på. Shopping eller noe sånt. Men så konkluderte jeg med at det var unødvendig. Man behøver jo ikke bruke masse tid i bil og masse penger på saker og ting man egentlig ikke trenger. Da er det mye bedre å kose seg her hjemme med god mat og en god film. Godt selskap holder lenge når man ønsker seg en kosekveld.

Dermed satte jeg i gang med middagen og da den var ferdig dumpet vi begge ned foran kassa og så på akkurat det vi hadde lyst til. Jeg spurte N hva hun hadde lyst til å spise, men siden hun ikke hadde noe spesielt hun hadde lyst på tok jeg styringen i stede. Dermed fikk jeg viljen min og da ble det pasta carbonara. Det er så enkel, og så godt. Og med bacon blir maten alltid enda bedre. Synes den som kom opp med utsagnet “alt blir bedre med bacon” har helt rett. Ikke spesielt sunt nødvendigvis, men man trenger ikke ha på store mengder for å få den deilige smaken. Bare akkurat passe. Og så er det selvfølgelig opp til enhver å vurdere hva som er “akkurat passe” 😉

Nå nærmer klokka seg halv ni og jeg regner med at gutta er like om hjørnet. Er spent på resultatet, for M var i alle fall veldig fornøyd da han kom hjem fra trening i går. Håper inderlig at han har fått det til å klaffe like bra på konkurransen i dag. Krysser fingrene 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *