Langesund: Dag 2

Da er en lang interessant dag over. Siden resten av deltakerne ikke kom før i dag begynte dagen ikke før 09,30. Da var det mingling, og så begynte selve kl 10.00.

Men først må jeg få vise dere rommet mitt. Et delikat 2-mannsromm og sikkert ganske ordinært, men jeg falt spesielt for bildet på veggen her. Et flott bilde av et lokal skip som i sin tid hørte hjemme her i Langesund.

IMG_6941IMG_6940

Først ut på konferansen i dag var Knut-Arne Kjustad som snakket om landsmøtet som var høsten -16 og ga oss et referat av det som skjedde der.
Detter kom Claus Jervell fra LDO (Likestillings og Diskriminerings Ombudet) Han snakket i nesten 2 timer (inkl en liten pause) om likelønn og like muligheter. Dette var en svært engasjert mann og det var veldig interessant og lærerikt å høre på han. Virkelig dagens høydepunkt.
Og så til slutt snakket Ingar Brotnov om tariffoppgjøret og hva vi kan vente oss til våren. I går kom jo beskjeden om at rammen for årets mellomoppgjør er på 2.4%, så da er det bare å gå i kamp med ledelsen i de lokale oppgjørene….IMG_6958

Da dagens program var ferdig kunne vi gjøre hva vi ville, men jeg hadde meldt meg på byvandring i Lagesund med en engasjert foredragsholder som om fortalte om lokal historikk. Han er veldig kunnskapsrik og det var skikkelig interessant å høre på han 🙂IMG_6964IMG_6965IMG_6961

Da turen var over var det akkurat nok tid til å skifte før vi skulle møtes før middagen. En liten aperitiff og så bar det til bords igjen. Deilig mat denne gangen også 😉

Sesam- og soyamarinert laks med butterdeig og syltet løkIMG_6968

Kyllingbryst med diverse godsakerIMG_6969

Og til slutt mangomouseIMG_6970

Stappmett og veldig forsynt gikk vi fra bordet og til baren hvor det var musikk og dans. Men da var klokka passert elleve, og siden det har vært en lang dag var jeg i grunn godt forsynt. Var sosial og koste meg en halvtimes tid, men så snek jeg meg rolig vekk og gikk til rommet mitt. Nå sitter jeg her og skriver litt og veldig snart er det på tide med senga. Det skal bli godt 🙂
Natta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *