Ryddesøndag

Gårsdagen ble ikke helt som jeg hadde planlagt, men den ble jo fin for det.

Gemalen hadde ikke til til Sverige-tur. Nå som han er leder av det lokale arbeiderpartiet er det en del dokumenter og sånt som må gjennomgås og da ble det ikke tid. Det er representantskapsmøte i Buskerud arbeiderparti på tirsdag og da må han være forberedt. Kjedelig men sant.

Men det går fint, jeg har mer enn nok annet å finne på. Er litt i ryddemodus om dagen og gikk løs på boden i 1. etg i går. I utgangspunktet var dette en ordinær bod med masse rot…. jeg mener ting og tang til huset….. men etter hvert har det blitt matbod også. Jeg er nok litt hamstrer og det bærer boden preg av. Noen matvarer er det jo kjekt å handle litt ekstra av når det er på tilbud, og andre ting er det kjekt å ha på “varastyr” slik at det er enkelt å hente ny når noe går tomt. Dermed har det hopet seg litt opp og jeg begynte å miste oversikten etter hvert.
Men i går ble alle hyllene gjennomgått. En del kastet, en del flyttet til steder hvor det er mer logisk at de er, og resten satt i bedre system. IMG_6895

Da jobben var gjort kom N og lurte på om jeg ikke ville spille litt med henne. Hun hadde funnet frem mitt gamle Backgammon og kom taslende med kofferten og et lurt smil om munnen. Jeg var i sin tid veldig fasinert av backgammon og kjøpte kofferten for sikkert 20-25 år siden. Den har ikke akkurat blitt utslitt, men det er uansett et morsomt spill. Men nå var det nok år siden sist jeg spilte det, så reglene måtte gjennomgås før vi var klare til å spille. Vi leste de begge to for å være sikre på å ha en felles forståelse, og så satte vi i gang. Ikke det mest avanserte spillet, men veldig koslig 😀 IMG_6896

Som avslutning på en fin dag laget vi “pappas pizza”. Det er navnet som ungene har gitt pizzaen som gemalen er “sjef” for. Alle har jo sin variant på pizza, og denne er “pappas”. Den er alltid en suksess 😉 Alle deltok og vi gikk på kryss og tvers av hverandre på kjøkkenet. Klokka ble nok i seneste laget før vi var klare til middag (kveldsmat?), men kvart over ni var vi klare.
Deilig avslutning på dagen 😀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *