Tenk hvis…

Jeg klarer ikke å la være å tenkte “tenk hvis”, og årsaken til dette er rett og slett det faktum at det er vinterferie.

For en mnd siden var vi jo klare til å bestille flybilletter til Thailand for vinterferien, og det er ganske rart å tenke på nå. Jeg er jo glad for at det ikke ble behov for å stressbestille billetter som ville blitt uforholdsmessig dyre. Det er plenty med andre utgiftsposter hvor disse pengene kommer til god nytte. Men allikevel klarte jeg ikke å la tanken på “tenk hvis” streife meg på fredag ettermiddag. Da kunne vi ha sittet på flyet. Natt til lørdag var tanken: Nå ville vi vært fremme på flyplassen i Bangkok. På lørdag morgen tenkte jeg: Nå hadde vi vært fremme ved huset og kost oss i solen. Middagen skulle vi spist på Moon Smile 😀IMG_3956

Det skulle ikke vært såpass dyrt å fly, og det skulle ikke vært så langt! Da kunne vi tatt hyppigere turer, og det hadde ikke vært så farlig at de bare ble på ei uke. Alle anledninger kunne vært benyttet. Men, sånn er det ikke.

Ute daler snøen ned, men det er ingen krise. Nå er mars like om hjørnet, og da blir vinteren nødt til å vike, enten den liker det eller ei 🙂 Da er det våren som står for døren, og det er fortsatt min favorittårstid. Da våkner alt til liv, og vi har så mye deilig i vente. Solen vil råde i stadig større grad og sommeren ligger der og venter ved enden av våren. En deilig årstid avløses av en enda bedre en. Og til sommeren, da blir det en laaaang deilig ferie i Thailand 😀

Livet er godt!cropped-Lila-Wadi.jpg