Bursdagsgutten

I helgen fikk vi endelig feiret bursdagsgutten min. Handsome sixteen 😀

Lørdagen gikk jo til bilhandling, men søndagen var M sin. Jeg gjorde klar cupcakes og eplekake med vaniljekrem. I tillegg bakte jeg favorittkaken hans som er en saftig sjokoladekake. Den er tung og du orker ikke så mye av den, men for sjokoladeelskere er den toppers. En annen god ting med den er at den er uten mel og melk, så for allergikere er den også en suksess! Legger ut oppskriften i eget innlegg slik at de av dere som har lyst til å prøve den får muligheten 🙂

Deretter var det lasagne som sto på programmet. Tenke at jeg skulle være så lur og begynne i god tid, men selvfølgelig var jeg ikke der jeg hadde planlagt å være da gjestene kom. Vi fikk besøk av eldste datteren til T med samboer og datter. Vesla er snart 5 år og ungene mine synes det er stort å være tante og onkel til henne. Det er jo ikke så mange som blir det såpass tidlig. Bestefaren er også veldig stolt, i tilfelle det skulle være noen som helst tvil om det. Det er ikke så ofte vi ser hverandre alle sammen, men det er uansett like koselig hver gang vi har muligheten.IMG_6816IMG_6818

Maten kom omsider på bordet og da magene var fylt opp tok vi en kunstpause og fortsatte forspisningen med kaker. Akkurat som det seg hør og bør  i bursdager. Skravla gikk lett og vi hadde det kjempekoselig.IMG_6822

Etter hvert ble det leggetid for småfrøkner, så da sa vi hade til besøket vårt. De vendte nesa hjemover og vi roet ned før det også ble på tide for oss å komme oss si seng. Det var en skikkelig feel good søndag 😀

————————-

Så over til noe helt annet.

Hva gjør man når det ikke lenger er mulig å få tak i de øreproppene man foretrekker? Og før vi går videre, nei da, jeg bruker ikke ørepropper til vanlig. Jeg er ikke 90 år ennå. Men enkelte netter foregår det såpass med snorking fra han jeg deler seng med at jeg må ty til støydemping. Da er det godt med ørepropper.
Så over til spørsmålet mitt. Hvordan få tak i de øreproppene man foretrekker når apotekene ikke lenger fører de? Jo man går på e-bay.

Resultatet av min e-bay shopping ser dere her. 20 par med ørepropper. Tror jeg burde være dekket frem til egen pensjonsalder 😀 Ja da, jeg har litt lett for å la meg rive med. Når man betaler nesten det samme for bare noen få par som det man gjør for 20 så er det jo mye lurere å kjøpe 20, ikke sant!IMG_6826

Skulle det være noen der ute som også sliter med å få tak i sånne gode ørepropper så gi meg et hint. Ser ikke bort i fra at jeg muligens har et par til overs 😀