Litt oppgitt

Jeg liker å tro at jeg har et sterkt immunforsvar og jeg pleier å si at jeg “aldri” er syk. Nå må jeg visst ta til meg begge utsagnene, for nå er jeg jammen meg syk for 3. gang på 3 mnd.

Ikke vet jeg hva det kommer av, men jeg ser ut til å ta til meg alt det som de rundt meg har for tiden. For to uker siden begynte gemalen på en saftig forkjølelse, og for en uke siden begynte jeg. Forkjølelser er i grunn ikke sykdom synes jeg, men når jeg ender opp med bihulebetennelse så stiller ting seg litt annerledes. I går måtte jeg kaste inn håndkleet og ta en tur til legen, og da jeg dro derfra hadde jeg med resept på penicillin og noe annet som skulle lette på trykket i hodet som bihulebetennelsen forårsaker.

Var hjemme i halv tolv-tiden i går og ble hjemme i dag også. Trykket i bihulene førte til at det gjorde vondt i venstre side på ansiktet helt ned til tennene og det er ikke så godt. Nå i ettermiddag er formen betydelig bedre og jeg har tenkt meg på jobb i morgen. 2 dager på penicillin gjør underverker 🙂

I morgen skal jeg på mCash oppdrag ved lunsjtider. Det er litt snålt å skulle ut på mCash oppdrag nå etter mandagens offentliggjøring om at Vips og mCash slår seg sammen. Men ingen forandring skjer med det første, så begge betalingstjenestene fortsetter uforandret en god stund fremover. Heller ikke vi som jobber SpareBank 1 vet hvordan det nye produktet vil se ut, så vi får vente noen mnd og se hva som blir presentert etter hvert. Det vi vet er at nye Vipps får tilgang til både teknologien til Vipps og mCash, og ut fra dette vil det komme en ny tjeneste. Håpet er jo at de velger å kombinere det beste fra begge.

Da er vi en dag unna helg, og denne helgen har vi noen planer, men ikke så mange. På lørdag blir det muligens kinotur som en liten oppmerksomhet til M, og hvis det passer for venneparet vi ikke fikk besøkt sist helg pga sykdom så blir det kinamat med de etterpå.
Søndag blir det litt bursdagsfeiring av M. Det krasjet for så mange denne helgen, men stedatteren min med samboer og datter kommer. Det blir kjempekos 😀

Hold dere friske og nyt helgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *