Lørdagen min

Som jeg fortalte i går så hadde jeg ikke noen store planer for i dag, eller i morgen for den saks skyld. Tok med meg M på handletur i dag. Ikke noen langtur, men bare litt forskjellige ærender i sentrum. Kjøpte vinterhansker til han før jul, men så viste det seg at de var for store og jeg måtte returnere de igjen. Skulle vært tilbake og handlet riktig størrelse for lenge siden, men tenkte at det var lurt at han var med og dermed har det tatt laaang tid før vi omsider tok turen i dag. Straffen for å være så treg er selvfølgelig at de var utsolgt for den str han skulle hatt, og vi måtte forlate butikken med uforrettet sak. Thats life.

Tidligere i uka fikk jeg reklamemail fra Jernia hvor de bl.a. reklamerte for bakeboller som for tiden ble solgt med 40% rabatt. Jeg er jo så glad i den orange bakebolle min, og disse ser ut til å være samme typen. I følge lappen som står i bollene har denne typen vært produsert siden 1954, så det er nok gode sjanser for at de faktisk er helt like. Eneste bommerten jeg gjorde var at jeg glemte at to like store boller passer litt dårlig i hverandre. Dermed ble stabelen min med boller i skapet for høy og jeg endte opp med å senke hylla for å få plass til alle 😉 Men det løste seg jo, og da er jeg fornøyd. Den gule bollen er 3 ltr og den grønne er 2 ltr så de passer supert i hverandre. Valgte farger som gir meg samme følelsen som den orange. 60-talls stil og litt retro, men superkule og skikkelig kvalitetsboller som jeg planlegger å ha i mange år. IMG_6791

Siden jeg er Jernia-medlem fikk jeg med denne hvitløkpressen gratis. Den koster egentlig 149,-, så det var jo generøst 🙂 IMG_6793

Det har vært en kjempefin vinterdag i dag. For en uke siden lå isen på fjorden og naboen var ute og gikk tur på den. I løpet av uka som har gått har isen gradvis forsvunnet og nå er det helt isfritt. Vannet skvulper mot stenene i fjæra og vinterfargene er flotte.IMG_6794IMG_6795

I utgangspunktet er det fort gjort å tenke at vinter en er hvit, og ikke så mye mer enn det. Men det stemmer jo ikke. Vinteren er hvit, blå, rosa og en masse farger og nyanser mellom disse. IMG_6796IMG_6797

Den eneste fargen det ikke er så mye av nå er grønn, men selv den ser vi når vi ser på grantrærne og andre vintergrønne busker. IMG_6798

Den eneste som har vært her nede den siste uka er nok naboens katt, for det var ikke mange sporene å se. Men hvis jeg hadde gått helt ned til strandkanten hadde jeg nok sett spor etter både elg, rådyr og rev. Det er en god del dyr som beveger seg i området her, men de er mest aktive rundt soloppgang og i det sola er i ferd med å gå ned for kvelden.

Vi er heldige som bor i et så flott land 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *