Helg allerede

Da er jeg omsider ferdig med dagens oppgaver (nesten) Ferdig på jobb, ferdig med husvask og ferdig med å tømme tørkesnora. Da gjenstår det bare å fylle den igjen så snart vaskemaskinen er ferdig. Og så matlaging da selvfølgelig. Fredag betyr jo taco og rødvin 😀

Denne uken er det gemalen sin tur til å være syk. Han begynte med sår hals for ei drøy uke siden og da vi kom til mandag ettermiddag denne uka kastet han inn håndkleet. Nå har han vært hjemme i fire dager og jeg håper virkelig at helgen rekker å snu formen hans, for den er ikke noe bedre nå enn den var for 3-4 dager siden. Nå er han riktig nok mann, og menn blir jo mye mer syke enn vi jenter 😉 Men når det er sakt så er jeg ærlig talt ikke i tvil om at formen hans er dårlig. Han er en glohet varmeovn å ha ved siden seg i senga, så at han har feber er det ingen tvil om. Hadde egentlig planlagt litt feiring av neste ukes bursdagsgutt i morgen, men vi avlyste. Er ikke så lurt å få besøk når vi risikerer å sende hjem gjestene med influensasmitte. Det er en “gave” få har lyst på 😉

Den som får en morsom helg er frøken N. Hun gikk jo glipp av hytteturen sin for 2 uker siden da jeg måtte dra og hente henne, så denne helgen gjør de et nytt forsøk. Så vidt jeg vet er hun frisk og i god form, så det går nok bra. Hun ble helt i fyr og flamme da hun fikk en ny invitasjon så raskt. Go`jenta får nok en topp helg.

Har tenkt til å ha en god helg jeg også. Ingen store planer, men det gjør jo at alle muligheter er åpne. Hadde håpet å reise og kikke på en bil på søndag, men så ble den solgt i går så da får jeg lete videre. Tror jeg skal lage meg en liste over hva jeg har lyst til å bruke helgen til. Gemalen kommer nok ikke til å gjøre noen store krumspring, men det ødelegger ikke for meg. Må bare finne ut hva jeg ønsker å gjøre 🙂

Ukene går skikkelig fort nå. Det var jo akkurat januar og plutselig er vi nesten midt i februar allerede. Til uka blir den lange flotte slampen min 16 år, og da kan vi snakke om at tiden flyr fort da!

Nei, halv åtte og på tide å begynne med maten. Kos dere masse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *