Back in business

I alle fall nesten baks in business 😀 Arbeidsuka er i gang og i går var jeg omsider på plass på jobb igjen. Kjente godt at kroppen hadde gått på sparebluss i ei uke, så da klokka nærmet seg to var batteriene nesten tomme og jeg bestemte meg for å være grei mot meg selv. Vi har jo flexitid på jobben og jeg var i pluss med litt over 3 timer. Jeg liker godt å se saldoen på flexitiden vokse, men hva er vitsen med å ha tid til gode hvis man ikke bruker den når man faktisk trenger den? Bestemte meg derfor for å stemple ut når klokka ble tre og dra tidlig hjem.

Som tenkt, så gjort. Da klokka tippet tre logget jeg meg av systemene og pakket sakene mine. Var hjemme litt før halv fire og etter å ha hilst på stort og smått taslet jeg inn i stua. Fant frem teppet og la meg godt til rette på sofaen for å lade batteriene. N var hjemme fra skolen siden hun fortsatt ikke er i form, og etter en stund tippet hun over i liggende hun også og så lå vi der i hver vår ende av hjørnesofaen og sov. Tror jeg sov i bortimot 2,5 timer, og det gjorde godt. Klokka hadde tippet seks før jeg fikk kommet meg opp i sittende, og selv om jeg fikk et kort blaff av dårlig samvittighet så varte det ikke så lenge. Dette trengte jeg 😀

Valgte å stå over treningen i går. N skulle ikke på dansetrening siden hun var syk, og selv valgte jeg å ta hensyn til kroppen i stede for samvittigheten. Det gikk ut over M som jo også mistet treningen sin, men han bar ikke nag av den grunn. Til gjengjeld laget jeg middag til oss alle tre og så koste vi oss i fellesskap. T arbeidet på en bil i garasjen, så han spiste senere. Det var ikke stort som kom ned i magen til N, men alle monner drar.

I dag er formen min klart forbedret. Jeg har spist både frokost og lunsj, og skeiet ut med en heftig salat . Den ble selvfølgelig i største laget, men det smakte godt og det er et godt tegn 🙂IMG_6737

I kveld skal jeg på foreldremøte på barneskolen, men ut over det har jeg faktisk ingen planer for uka. Det er deilig det!