Så er det på han igjen..

I dag tidlig ble jeg vekket av min kjære som kom inn på soverommet (etter å ha vært ute en tur) og skrudde på lyset. Jeg gjemte meg under dyna, men han rakk meg mobilen min og sa at jeg måtte lese meldingene jeg hadde fått. Meldingene var fra frøkna mi, og fra mammaen til venninnen hun var med og begge fortalte at N hadde blitt syk i natt og nå ønsket å kommet hjem.

Min største utskeielse i dag skulle være kafebesøk med to venninner, i stede ble det nesten 4 timer i bil tur-retur Nesbyen. Jeg dro hjemmefra litt før ni og var hjemme igjen halv ett. Kjøreturen gikk fint den, men jeg hadde veldig vondt av stakkaren i setet ved siden av meg som satt med hodet i bøtta hele veien. Må innrømme at jeg tok med 2 bøtter (og diverse annet) da jeg dro hjemmefra. Det kom rett og slett av at jeg så for meg at jeg kunne komme til å trenge ei selv også når frøkna satt og brakk seg ved siden av meg. Men det gjorde jeg heldigvis ikke. Tvert i mot så gikk det veldig greit. Jeg spiste til og med en sjokolade og drakk cola mens N satt og brakk seg ved siden av meg. Surrealistisk…..

Vel hjemme fikk jeg frøkna i dusjen, og etter det har hun sittet og sløvet i stua sammen med meg. Vi har sett litt på tv etter hvert også. Jeg merket at det som hjalp meg mens jeg var syk var å ta en ibux. Det føltes om om det var en betennelse i magen og når jeg klarte å beholde ibuxen i minst en halv time slik at den rakk å virke følte jeg at magen ble mindre kranglete. Det er ut til at det fungerer på frøkna også, så da håper vi på at hun kan bli i bedre form etter hvert. Det er godt hun har helgen på seg, så er hun forhåpentligvis i brukbar form inne jeg skal på jobb mandag.

Det ble en virkelig tøff runde dette her. Innen jeg er tilbake på jobb har jeg vært syk i nesten ei uke, og det hører med til sjeldenhetene. Jeg er av de som “aldri” blir syk. Det er 2 år siden jeg var syk forrige gang, og nå har jeg vært syk 2 ganger på 1 mnd nå. Ny rekord. Satser på at det blir minst 2 år til neste gang 🙂

Da håper jeg at vi blir ferdig med alt dette sykdomsskriveriet også, og så skal dere få slippe å høre mer om oppkast og annen elendighet på en stund. Det er nå en gang det som har fylt dagene mine den siste tiden, men det er nok ikke så interessant for dere andre. Jeg har full forståelse for det 😉

Nyt helgen og hverandre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *