Håndvask, håndvask, håndvask.

Denne uka ble ikke slik som jeg hadde forventet. I stede for en ordinær arbeidsuke ble det ei uke på sofaen i elendig form.

Det har blitt en fast vittighet fra mann og barn å spørre meg hver ettermiddag om jeg skal på jobb i morgen, og bortsett fra onsdag har jeg hver gang svart at “ja, i morgen blir det jobben igjen”. Men det har det ikke blitt.
Som jeg fortalte tirsdag har jeg blitt smittet av omgangssyke, og den vil ikke gi seg. Jeg har heldigvis sluttet med oppkast, men kvalme, kranglete mage, ingen matlyst og ingen energi er ikke så mye å skryte av det heller. Det har gått i håndvask, håndvask og atter håndvask denne uka for å forsøke å begrense smittefaren. Har ikke noe ønske om smitte andre, selv om mannen selvfølgelig har vært kvalm siden jeg kom syk hjem mandag kveld 😀

Min faste følgesvenn gjennom uka har vært Coca Cola, og det er omtrent det eneste jeg har fått i meg. Men man kan leve lenge på Cola har jeg funnet ut. Prøvde meg med 4 nachoes skjell med gulost onsdag kveld, men det likte ikke magen. Torsdag morgen fikk jeg ned nesten ei hel (tynn) brødskive til frokost og ble belønnet med å bli sittende på do store deler av ettermiddag og kveld. Jippi!
I dag har jeg spist ei flis med pizza som lå igjen etter ungene fra i går, og en halv sjokolade. Og drukket masse Cola.  Skeiet forresten ut med 4 salamiskiver (uten tilbehør) i sted, og det smakte godt. Salt og godt, og magen roet seg igjen.

Eneste gangen jeg har vært ute av huset denne uka er da jeg måtte avgårde å levere oppakningen til N i dag. Hun er med ei venninne og familien hennes på fjellet i helgen, så jeg møtte pappaen til venninnen i sentrum litt over kl fire for å levere sakene. Handlet litt samtidig og trengte et par timer til å hente meg inn da jeg kom hjem igjen. Knallform!

I morgen har jeg faktisk gjort en lunsjavtale. Gjorde den for flere uker siden, men har tenkt til å gjennomføre den uansett energinivå. Skal ut og lunsje med to venninner, og det blir kos 🙂

Håper helgen deres blir super!