Sjukling

Da har det gått alt for mange dager siden jeg ga lyd fra meg. Liker det ikke selv når det blir sånn, men jeg ble syk mandag og har ikke vært brukandes til stort.

Mandag var det førstehjelpskurs med bruk av hjertestarter på jobben og dette er et kurs jeg tar annet hvert år. Det er jo det samme som blir repetert hver gang, men siden vi har hjertestarter på jobb vil jeg holde meg oppdatert slik at jeg er best mulig forberedt hvis det skulle bli behov for å bruke den.
Kurset var nesten over da jeg kjente at kvalmen begynte å bygge seg opp i magen. Jeg tenkte at det sikkert kom til å gå over av seg selv, men det gjorde det ikke. Da klokka var kvart over seks klarte jeg ikke å holde tett lenger og måtte fly på do. Det var ikke stort igjen i magen etter den do-turen for å si det slik. Tenkte så at det sikkert var noe forbigående og at jeg var ferdig med oppkast nå, men der tok jeg feil igjen. Det ble flere turer på do, både på jobben, på treningen (nei jeg trente ikke, men det gjorde M) og så snart jeg kom hjem igjen.

N skjente på meg for at jeg ikke hadde dratt rett hjem fra jobb i stede for å bli igjen og vente på at hun og M skulle bli ferdig med sine treninger, men der og da føltes det mest riktig. I ettertid har jeg ikke noe problemer med å se at hun hadde helt rett, men man gjør så mye rart med gode intensjoner.

Resten av kvelden og natten gikk med til å pendle mellom sofaen og doen, og deretter senga og doen. Tror dette er den tøffeste runden med omgangssyke jeg har hatt, og selv om jeg klarte å “holde tett” i hele går var jeg helt kaputt. I kjent stil hadde jeg planer om å dra på jobb i dag, men innså i dag tidlig at jeg ikke hadde noe der å gjøre. Dagen har gått med til å spise frokost, henge opp en ladning med klær og å slappe av/sove. Av mat spiste jeg sen middag (litt lasagne) i går og i dag har jeg spist frokost. Brukte kvelden i går til å fordøye middagen og har brukt dagen i dag til å fordøye frokosten (litt omelett)

Innser at jeg burde spise noe nå, men vet ikke hva det skulle bli. Har ikke lyst på noe som helst. Får se om jeg får i meg noe litt senere. Hvis jeg skal komme meg på jobb i morgen må jeg få litt energi i kroppen. Akkurat nå har jeg bare lyst til å krølle meg sammen under teppet på sofaen igjen, så jeg tror jeg skal vente med å bestemme hva som skjer i morgen til jeg våker da.

Det var masse elendighet. Sorry.

På den positive siden har jeg hatt god tid til å nyte synet av de hvitrimede trærne ute disse to dagene. Det er så flott når hver enkelt lille kvist er glasert og glittrer i lyset. Naturens eget kunstverk 🙂
IMG_6718 IMG_6720

One thought on “Sjukling

  1. Uff, ja jeg er kjent med den omgangssyken som går nå.
    Jeg fikk den jo på julaften, og det tok 5 døgn før maten begynte å smake igjen.
    God bedring, Hege.
    Klem fra tanta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *