Da er uka i gang

Her går dagene i høyt tempo akkurat som de pleier. Ikke det at vi nødvendigvis gjør så vanvittig mye fornuftig, men dagene flyr uansett.

Lørdag skulle vi egentlig arbeidet på badet, men så fant vi ut at vi trengte en rolig dag i stede. Vi brukte den derfor til å drodle rundt belysning på badet og å snakke om planer for vinterferien. Det er godt mulig at det blir tur på oss i vinterferien, så vi har en del å planlegge og å tenke på der.

Var en tur på butikken litt utpå dagen og var hjemme igjen litt over klokka fire. Da var sola på vei ned og jeg var bare nødt til å ta noen bilder.
Det var så vakkert 🙂IMG_6657 IMG_6658 IMG_6659 IMG_6660

Da klokka var halv fem dro jeg avgårde for å hente tredemøllen vi var og bestilte (og betalte) en uke tidligere. Da jeg betalte mølla forrige lørdag spurte jeg om det gikk greit å få den bak i en stasjonsvogn. Ekspeditøren spurte meg hva slags bil det var, og da jeg fortalte at det var en Avensis ga han uttrykk for at det burde gå greit. Han hadde hjulpet til med å få slike møller i lignende biler tidligere, så det skulle gå.IMG_6661

Det var derfor ikke noe tema å ta med seg tilhengeren da jeg dro denne lørdagen. Kjører jo ikke med henger hvis jeg kan unngå det 😉
Vel fremme gikk jeg inn og sa i fra hvorfor jeg var der og viste han kvitteringen. Han fortalte meg hvordan jeg skulle kjøre for å komme til vareutleveringen, men sa samtidig at det kunne gå ca 20 min før han hadde mulighet til å møte meg der pga at han måtte slipe et par skøyter først. Jeg taslet derfor ut av butikken og tok en tur på Rusta som ligger i samme bygg. Tok meg god til til å kikke, selv om jeg i utgangspunktet ikke er så glad i denne butikken. Men jeg gjorde et godt kjøp (synes jeg) og tok med meg disse lekre bollene hjem.IMG_6690

Er så glad i koboltblått og klarte derfor ikke å gå fra disse. Kjøpte med meg et par andre saker også og gikk i bilen for å hente tredemøllen.

Vel fremme på lageret hilste jeg på han fra butikken før han forsvant og en annen skulle hjelpe meg med å få esken inn i bilen. Det skulle vise seg å bli en utfordring. Esken var ikke bare fryktelig tung (ca 90 kg) men også veldig lang. Det var ikke sjanse i havet til å klare å få den helt inn i bilen. Ca 30 cm stakk på utsiden og jeg ble nødt til å kjøre med åpen bakluke hjemover. Vi “fortøyde” esken etter beste evne og brukte en lastestrikk til å holde bakdøra nede. Det føltes ikke helt greit å kjøre hjemover på denne måten, men må man så må mann. Med god fart på varmeapparatet ble det godt og varmt, så jeg led ingen nød.

Måtte få hjelp av gutta mine for å få esken ut av bilen igjen. Han som satte den inn hadde jo brukt truck, men nå var det egne krefter som var løsningen. Det er litt trælete å få tak i en så diger og tung eske, men vi fikk den greit i hus. Valgte å sette den inn i garasjen midlertidig og vente med monteringen. Klokka var jo nesten syv og det var lørdag, så det fikk være nok for den dagen 🙂