Jeg har ombestemt meg

De som kjenner meg vet at jeg ikke er så veldig glad i vinteren. Jeg liker ikke kulde og jeg liker ikke snø og is. Hvis det var opp til meg hadde vi nok hoppet over hele vinteren og gått rett fra høst til vår.
Men nå er det uansett sånn at jeg ikke har noe jeg skal ha sakt. Vinteren vil komme hvert eneste år uansett hva jeg mener om saken (heldigvis).

Jeg har også sakt at jeg ønsker meg vintre med minst mulig snø, men nå har jeg ombestemt meg. Jeg ønsker meg snø.
Hvorfor ønsker jeg meg snø? Jo av den enkle grunn at alternativet til snø er is. Regn og minusgrader er verre enn snø, og jeg vil ikke skli rundt på piggfrie vinterdekk som Bambi på isen.

Tirsdag kveld var jeg på yrkesmesse med junior og like før jeg skulle kjøre hjem fikk jeg tekstmelding fra T om at det var glatt+++ på hovedveien som går forbi huset vårt. Tok det selvfølgelig veldig pent og det gikk fint, men neste dag plasket regnet ned ute og jeg tenkte med gru på hvordan gårdsplassen og veien var. Hvis frosten satt i bakken ville regnet kunne gi skøytebane de lux. Ba derfor T om å gi meg en rapport når han hadde kommet seg på jobb, for hvis det var noe i nærheten av så glatt som jeg fryktet ville jeg heller ta skolebussen til jobb. Fikk ikke hjelpe om jeg kom sent og måtte dra tidlig. Flexitid er til for å brukes når man trenger den 🙂

Da telefonen min ringte kunne T heldigvis fortelle at veiene var helt fine, og at gårdsplassen var kjørbar selv om det var noe glatt. Dermed ble det ikke noe buss på meg den dagen heller, men konklusjonen min er altså at jeg ønsker meg snø. Jeg vil ha det passe kaldt, passe mye snø og godt veigrep 😉

Nå ligger det et tynt hvitt lag som jeg tror har festet seg til vannet som var under, så det ville vært førsteklasses grunnlag for litt snø. Det er meldt kaldt i helgen, så vi får se hva værgudene har planlagt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *